Restauratiewerk

Wat betekent restauratie? Restauratie betekent dat je iets terugbrengt in de oude staat.
Als restauratie- en decoratieschilder voer je bijzonder schilderwerk uit aan gebouwen met een authentieke sfeer, zoals kerken en monumenten of juist moderne gebouwen. Denk aan het afwerken van een klassieke deur, een lambrisering in meerdere kleuren, het restaureren van heraldische motieven, het aanbrengen van decoraties, vergulden of uitvoeren van marmer- en houtimitaties.

Oude panden, kerken, boerderijen en woningen hebben historische waarde die in deze moderne tijd niet verloren mag gaan. Gelukkig hoeven comfort, isolatie en een stijlvolle uitstraling de authentieke look niet te schaden. Mits je de restauratie met respect voor het pand en de inwoners uitvoert.

Vakmensen met passie
Schildersbedrijf Dreijer werkt met vakmensen die met passie monumentale panden herstellen. Met respect voor de historische waarde en met ervaring in het aanbrengen van comfort en isolatie.

Imitatiehout of -marmer
U kunt ons ook inschakelen voor het schilderen van imitatiehout of imitatiemarmer. Onze restauratie- en decoratieschilder Jan Börchers verstaat zijn vak. Met minutieuze precisie schildert hij houtnerven en marmerstructuren in oudere panden, kerken en boerderijen. Zijn schilderkunst is bijna niet van echt hout en marmer te onderscheiden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen doen? Maak een afspraak en wij komen graag kennismaken en horen dan wat uw plannen en wensen zijn.

Projecten Restauratiewerk

Prachtige tafel in ere hersteld
Kozijnrenovatie en nieuwe daklijsten Midwolda
Keralit gevelbekleding woning in Beerta Beerta

Bladgoud leggen Winschoten
Hestellen aarbevingsschade Sappemeer
Kleurhistorisch onderzoek Meeden

Wat zeggen onze klanten?

Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten

Vakwerk!! - Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en va...


lees meer »»
Dicky en Abelina Arkema uit Wagenborgen

groot onderhoud - ook wij hebben schildersbedrijf dreijer uit beerta gehad, ons huis is van buiten helemaal geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, wat een vakmensen zijn ...


lees meer »»