Restauratiewerk

Wat betekent restauratie? Restauratie betekent dat je iets terugbrengt in de oude staat.
Als restauratie- en decoratieschilder voer je bijzonder schilderwerk uit aan gebouwen met een authentieke sfeer, zoals kerken en monumenten of juist moderne gebouwen. Denk aan het afwerken van een klassieke deur, een lambrisering in meerdere kleuren, het restaureren van heraldische motieven of het aanbrengen van decoraties.

Oude panden, kerken, boerderijen en woningen hebben historische waarde die in deze moderne tijd niet verloren mag gaan. Gelukkig hoeven comfort, isolatie en een stijlvolle uitstraling de authentieke look niet te schaden. Mits je de restauratie met respect voor het pand en de inwoners uitvoert.

Vakmensen met passie
Schildersbedrijf Dreijer werkt met vakmensen die met passie monumentale panden herstellen. Met respect voor de historische waarde en met ervaring in het aanbrengen van comfort en isolatie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen doen? Maak een afspraak en wij komen graag kennismaken en horen dan wat uw plannen en wensen zijn.

Projecten Restauratiewerk

Prachtige tafel in ere hersteld
Kozijnrenovatie en nieuwe daklijsten Midwolda
Keralit gevelbekleding woning in Beerta Beerta

Bladgoud leggen Winschoten
Hestellen aarbevingsschade Sappemeer
Kleurhistorisch onderzoek Meeden

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»