Een smetteloos schilderwerk zonder grote uitgaven ineens? Neem een GlansGarant onderhoudsplan!

Geschreven door:

In samenwerking met Glansgarant, het fraaiste onderhoudsplan van Nederland, biedt Schildersbedrijf Dreijer u de mogelijkheid om zonder grote investeringen ineens uw huis binnen en buiten te voorzien van uitstekend schilderwerk. Vele huiseigenaren zijn u voorgegaan en genieten jarenlang van een goed onderhouden huis, altijd keurig geschilderd en in perfecte conditie.
U staat nooit meer voor grote investeringen en vervelende financiƫle verrassingen, met GlansGarant meerjaren onderhoudsplan heeft u een zorgeloos onderhoud zonder geregel, maar wel met een geweldig eindresultaat. Gemak dient de mens!

U krijgt tegen een vaste bedrag per maand:

  • Uw huis vanaf het eerste jaar en voor altijd perfect in de verf
  • Elk jaar controle en onderhoud
  • Na vijf of zes jaar een complete herschilderbeurt
  • Nooit meer zorgen over het onderhouden van uw schilderwerk


Op de foto hieronder ziet u een woning met een tienjarig onderhoudsplan. Nu, in het zesde lopende jaar van het onderhoudscontract is het huis geheel overgeschilderd. Alle houten delen zijn geschilderd met Sigma Allure hoogglans verf voor een optimale bolle glans.
Door regelmatige controle, onderhoud en wanneer het nodig is, compleet nieuw schilderwerk, blijft deze woning altijd representatief en splinternieuw uitzien. De bewoners zijn uitermate tevreden over dit resultaat!

Schildersbedrijf Dreijer is de exclusieve partner van GlansGarant.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.