Als de standaardmaat niet voldoet...

De mannen van Schildersbedrijf Dreijer in Beerta kunnen niet alleen mooi schilderen, zij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het restaureren van woningen en (monumentale) panden.

Als de standaard niet voldoet
Soms is het bij een restauratie nodig de planken niet alleen qua lengte op maat te zagen, maar voldoet ook de dikte van de standaardmaat niet aan de gewenste afmeting. Dan gebruiken onze vakmannen een vlak- en vandiktebank.
Vooral bij oudere panden hebben de kozijnen vaak een dikkere afmeting. Wanneer er voor de restauratie van zo'n kozijn hout met een standaardafmeting gebruikt zou worden, krijg je een zichtbaar dikteverschil. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Op maat met de vlak- en vandiktebank
Met de vlak- en vandiktebank is het mogelijk om zowel de breedte als de dikte van het houdt bij te schaven tot de gewenste afmetingen.

In onze werkplaats schaven de vakmannen van Schildersbedrijf Dreijer het hout met de vlak- en vandiktebank exact op maat. Zo is er na plaatsing geen dikteverschil te zien en is het kozijn weer één geheel.

Wij komen bij u
Bent u benieuwd wat Schildersbedrijf Dreijer allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0597-331305 of info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Als de standaardmaat niet voldoet...

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham