Gegarandeerde glans met GlansGarant

GlansGarant is een uniek meerjarig onderhoudsplan voor uw woning. Wij, van Schildersbedrijf Dreijer, zijn exclusief GlansGarant-partner.

Jaarlijks onderhoud
Vanaf het eerste jaar zit uw woning strak in de verf, om vervolgens jaarlijks door ons gecontroleerd en onderhouden te worden. Afhankelijk van uw onderhoudsplan krijgt uw woning na 5 of 6 jaar een complete herschilderbeurt.

Lage kosten
U betaalt niet ineens een flink bedrag, maar in maandelijkse termijnen. Zo blijven de kosten net zo vriendelijk als onze schilders.

Verantwoord
Voor optimale duurzaamheid maken wij enkel gebruik van de beste en milieuvriendelijke materialen.

Meer informatie?
Wij zijn exclusief GlansGarant-partner. Wilt u meer weten over GlasGarant en hoe het werkt? Neem dan eens -geheel vrijblijvend- contact met ons op.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Gegarandeerde glans met GlansGarant

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham