Is uw huis al herfstklaar?

Is uw huis al herfstklaar?

Is uw huis al herfstklaar? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 5 september 2017

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Grote kans dat u bij terugkomst van uw vakantie uw woning toch iets anders terugvond dan u het had achtergelaten - in uw herinnering althans. Zat er al mos op de muur? En het schilderwerk, had u dat niet moeten laten nakijken dit jaar?

Het is nog niet te laat. Zolang het weer het toelaat, komen onze vakmensen graag bij u langs om uw woning en aanbouw te voorzien van een superstrakke verflaag.

Kies voor kwaliteit van een ervaren schildersbedrijf

Schildersbedrijf Dreijer werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, waaronder Sigma Allure verf. Hiermee gaat uw woning superstrak en glanzend de herfst in! Laat die korte dagen maar komen. Met Schildersbedrijf Dreijer is uw huis er klaar voor.

Schildersbedrijf Dreijer: vakman in de regio
Bij schildersbedrijf Dreijer in Beerta werken alleen topschilders die allen een gedene opleiding hebebn gevolgd. Naast het schilderen van uw woning of vakantieverblijf kunnen zij tevens kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren. Zoals het herstellen van aangetast hout door houtrot. Ook dan doen onze vakmensen met de beste kwaliteit productenz, daot u nog langer plezier heeft van uw schilderwerk. Hier vindt u een aantal van onze projecten.

Wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Dreijer via info@schildersbedrijfdreijer.nl of 0597-331305. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.