Laat het voorjaar maar komen!

De dagen lengen, en het voorjaar komt voorzichtig aan weer in zicht. Wellicht wordt het deze lente tijd om eindelijk eens de buitenkant van uw woning aan te pakken, een schildersklus waar u al enige tijd tegenop ziet? Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta neemt u deze zorg graag uit handen!

U kunt zich alvast gaan beraden op de kleur die u wilt. Wellicht zijn er ook tuinmeubelen die aan onderhoud toe zijn? Houten tafels, banken en stoelen bijvoorbeeld, kunnen door ons vakkundig worden geschuurd en voorbehandeld, waarna we ze strak in de lak zetten. Zo ziet uw tuinmeubilair er als nieuw uit, en kan het weer jaren mee!

Vindt u het lastig te bepalen welke kleur u moet kiezen voor uw woning? Wij geven graag advies. Wij schilderen uitsluitend met Sigma Allure. Dit is een hoogwaardige kwaliteitsverf met een prachtige glans, die staat voor optimale bescherming van uw woning of bedrijfspand.

Laat het voorjaar maar komen!
Bel met 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl en reserveer nu alvast uw schildersteam zodat u straks als eerste de lentestralen oppikt in uw eigen tuin, omgeven door uw prachtig in de lak gezette tuinmeubelen en woning.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Laat het voorjaar maar komen!

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham