Laat het voorjaar maar komen!

De dagen lengen, en het voorjaar komt voorzichtig aan weer in zicht. Wellicht wordt het deze lente tijd om eindelijk eens de buitenkant van uw woning aan te pakken, een schildersklus waar u al enige tijd tegenop ziet? Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta neemt u deze zorg graag uit handen!

U kunt zich alvast gaan beraden op de kleur die u wilt. Wellicht zijn er ook tuinmeubelen die aan onderhoud toe zijn? Houten tafels, banken en stoelen bijvoorbeeld, kunnen door ons vakkundig worden geschuurd en voorbehandeld, waarna we ze strak in de lak zetten. Zo ziet uw tuinmeubilair er als nieuw uit, en kan het weer jaren mee!

Vindt u het lastig te bepalen welke kleur u moet kiezen voor uw woning? Wij geven graag advies. Wij schilderen uitsluitend met Sigma Allure. Dit is een hoogwaardige kwaliteitsverf met een prachtige glans, die staat voor optimale bescherming van uw woning of bedrijfspand.

Laat het voorjaar maar komen!
Bel met 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl en reserveer nu alvast uw schildersteam zodat u straks als eerste de lentestralen oppikt in uw eigen tuin, omgeven door uw prachtig in de lak gezette tuinmeubelen en woning.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Laat het voorjaar maar komen!

Wat zeggen onze klanten?

Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten

Vakwerk!! - Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en va...


lees meer »»
Dicky en Abelina Arkema uit Wagenborgen

groot onderhoud - ook wij hebben schildersbedrijf dreijer uit beerta gehad, ons huis is van buiten helemaal geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, wat een vakmensen zijn ...


lees meer »»

Laatste projecten

Woning in Groningen onderhoud en schilderwerk Groningen
Prachtige tafel in ere hersteld
Kastdeurtjes en tafelblad gespoten