Last van houtrot? Wij hebben de oplossing

Houtrot is rot! Voor u, maar ook voor uw woning of bedrijfspand. Het is een schimmelproces dat, eenmaal begonnen, niet vanzelf stopt. Houtrot kan uw woning grotendeels verwoesten.

Er overheen schilderen is geen optie, aangezien het rotproces onder de verflaag dan gewoon doorgaat. U dient het rotte hout te vervangen. Maar hoe, en waarvoor?

De oplossing
Het rotte deel wordt door onze mensen vakkundig weggehaald en vervangen door nieuw materiaal, genaamd Dry Flex. Hier schilderen wij overheen in elke gewenste kleur. U ziet er niets van, maar het hout is weer gezond en het rotproces gestopt.

Sneldrogend
Dry Flex is een weersonafhankelijke reparatiepasta met een korte droogtijd en te gebruiken voor de reparatie van beschadigd en rot hout van onder andere kozijnen, deuren, trappen en meubels.

Hebt u last van houtrot en bent u benieuwd naar wat Schildersbedrijf Dreijer voor u kan betekenen? Neem dan eens telefonisch contact op met 0597-331305 of via info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Last van houtrot? Wij hebben de oplossing

Wat zeggen onze klanten?

Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»
Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten

Vakwerk!! - Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en va...


lees meer »»

Laatste projecten

Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham
Muren en kozijnen geschilderd