Thermoshield is het beste voor uw (houten) woning!

Bent u al bekend met Thermoshield Nature?

Thermoshield Nature is uitermate geschikt voor houten woningen en -onderdelen. Hebt u bijvoorbeeld een Zweedse woning, dan zult u zeer te spreken zijn over de resultaten wanneer uw huis geschilderd wordt met Thermoshield.

Deze verf, die voor een groot deel uit keramische bolletjes bestaat, werkt:
- Vochtregulerend
- Energiebesparend
- Scheurverminderend
- Levensduurverlengend
- Zonlichtreflecterend
- Brandvertragend
- Vuil-, mos -en algenwerend

Vochtregulerend
ThermoShield Nature beschermt de gevel effectief tegen vocht, ook bij stortregens, hagel en sneeuw. Het is een damp-open verf die, aangebracht op hout, het overtollig vocht uit de muur naar buiten afvoert.

Energiebesparend
ThermoShield Nature transporteert overtollig vocht uit de gevel naar buiten waarbij de warmte binnen blijft. Een droog gebouw isoleert beter dan een vochtig gebouw en houdt warmte beter vast. Jarenlange meetresultaten geven een gemiddelde verlaging van de stookkosten te zien tot wel 30%.

Scheurverminderend
ThermoShield Nature bezit hoogwaardige grondstoffen die de verf een blijvende elasticiteit geven. Hierdoor ontstaan er geen scheuren in de verf en kan bijvoorbeeld felle zon de verf niet binnendringen. Doordat de verf de zon terugkaatst en de warmte door de keramische bolletjes wordt verdeeld over het hout, wordt dit niet zo warm. Daardoor zet het hout minder snel uit en ontstaan er niet zo snel scheuren.

Levensduurverlengend
Andere weersinvloeden als sneeuw, regen en vorst, maar ook vervuilende stoffen… ThermoShield houdt deze allemaal tegen. Je zou kunnen zeggen: de verouderingsprocessen van de gevel worden sterk vertraagd. Zelfs na jaren ziet uw gevel er met ThermoShield nog pas geschilderd uit!

Zonlichtreflecterend
Door de oppervlaktestructuur en keramische bestanddelen in de verf wordt tussen 80 en 86 procent van het directe zonlicht gereflecteerd. De verf doet dit zowel bij lichte als donkere kleuren! Met ThermoShield Nature op de buitengevel blijft de warmte ’s zomers vooral buiten en ’s winters houden de muren de warmte vast. De verf biedt daarnaast een hoge UV-bescherming waardoor de kans op verbleken minder groot is.

Brandvertragend
ThermoShield Nature heeft een brandvertragende werking.

Vuil-, mos –en algenwerend
Door de vochtregulerende werking van ThermoShield zoeken mossen, paddenstoelen en algen liever een andere woonplek op. Giftige bestrijdingsmiddelen zijn daarom niet nodig. De keramische bolletjes in ThermoShield werken daar nog aan mee: weersinvloeden krijgen geen schijn van kans! Even als ongewenste milieu invloeden, zoals smog, zuren, zouten en zeewater.

Kortom, ThermoShield Nature: high performance in paint!

Wilt u uw woning of gevel laten schilderen met Thermoshield? Bel dan nu met Schildersbedrijf Dreijer op 0597-331305.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Thermoshield is het beste voor uw (houten) woning!

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham