Unieke uitstraling met glas-in-lood

Het ontwerpen en maken van glas-in-lood is een kunst op zich. Eén waarin Atelier Pecha, gevestigd in het pand van Schildersbedrijf Dreijer, zich heeft gespecialiseerd.

Bij glas-in-lood denk je misschien als eerste aan oude woningen en kerken, zoals bijvoorbeeld de Martinikerk in Groningen. Maar wist je dat glas-in-lood ook heel sfeervol staat in een nieuwbouwwoning?

Glas-in-lood heeft een unieke, nostalgische uitstraling. En met ons energiebesparende glas-in-lood in isolatieglas blijft de warmte ook nog eens behouden.

Bent u benieuwd naar wat glas-in-lood voor de uitstraling van uw woning of pand kan doen? Neem dan eens contact op met Schilderbedrijf Dreijer via 0597-331305.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Unieke uitstraling met glas-in-lood

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham