Vervang uw boeidelen voor garantieplaat

Nette, sterke boeidelen geven uw woning meerwaarde. Wanneer u overweegt uw boeidelen te vervangen, dan hebben wij een uitstekende suggestie voor u: garantieplaat.

Garantieplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardig, watervast multiplex waar 15 jaar garantie op zit. Schildersbedrijf Dreijer komt deze garantieplaten uiteraard graag op uw dakranden aanbrengen.

Houten boeidelen en andere onderdelen van hout blijven altijd beïnvloedbaar door het weer. Regen, wind en zon kunnen ervoor zorgen dat het hout splijt, krimpt of, in het ergste geval, rot. Als houtrot niet wordt aangepakt vreet het het hout steeds verder weg, tot het uiteindelijk uw hele woning verwoest.

De garantieplaten van multiplex zijn mits goed geschilderd weersonafhankelijk. Bel nu om een afspraak te maken voor het vervangen van uw boeidelen met Schildersbedrijf Dreijer op 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl voor een vrijblijvende offerte.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Vervang uw boeidelen voor garantieplaat

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham