Werkzaamheden aan bedrijfspanden door Schildersbedrijf Dreijer

| Bedrijfspanden | Alles |
| Restauratiewerk | Schilderwerk | Spuitwerk | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd
Bedrijfspanden / Schilderwerk
Dit beeldbepalende gebouw uit 1905, dat de entree van het dorpscentrum zo statig verkondigt, is door ons geschilderd met Sigma Allure Gloss, een produ... Lees meer »»

Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda

Industriële machines en buitendeuren geschilderd
Bedrijfspanden / Schilderwerk
Ook voor het schilderen van industriële machines en productielijnen kunt u terecht bij Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta! Wij voorzagen de machines... Lees meer »»

Industriële machines en buitendeuren geschilderd Oldambt

Hestellen aarbevingsschade
Bedrijfspanden / Restauratiewerk
Voor een klant in Sappemeer hebben we het bedrijfspand en de woning weer in orde gemaakt nadat er schade was ontstaan door de aardbevingen. We hebben ... Lees meer »»

Hestellen aarbevingsschade Sappemeer

Voetgangersmarkering fabriekshal
Bedrijfspanden / Schilderwerk
Om de richtlijnen voor veiligheid na te leven, hebben wij een voetgangersmarkering aangebracht op de vloer in een fabriekshal. Dit is met een speciale... Lees meer »»

Voetgangersmarkering fabriekshal Groningen

Dakterras Cordial
Bedrijfspanden / Schilderwerk
Het dakterras van Cordial in Winschoten en de red-cedardelen waren vies en verweerd. We hebben ze eerst geheel schoon geschraapt en geschuurd. Na twee... Lees meer »»

Dakterras Cordial Winschoten

Containers spuiten Blauwestad
Bedrijfspanden / Spuitwerk
In Blauwestad spoten we een aantal zeecontainers in een opvallende kleur. De beschadigde en geroeste plekken op de gebruikte zeecontainers zijn eerst ... Lees meer »»

Containers spuiten Blauwestad Blauwestad

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»