Brander Stucco van Schildersbedrijf Dreijer

| Boerderijen | Woningen | Alles |
| Brander Stucco | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Brander Stucco
Woningen / Brander Stucco
Bij deze klant hebben wij Brander Stucco aangebracht in de woonkamer en keuken. Dit geeft de kamer een strakke, moderne look.... Lees meer »»

Brander Stucco

Terrastone afwerking
Boerderijen / Brander Stucco
Stucco Mat geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan uw interieur en is geschikt voor alle soorten woningen. We kunnen Terrastone aanbrengen in v... Lees meer »»

Terrastone afwerking Veendam

Woonkamer met Terrastone wanden
Woningen / Brander Stucco
Deze woonkamer in Vlagtwedde kreeg een geheel andere 'look' door het toepassen van Brander Stucco op de wanden.... Lees meer »»

Woonkamer met Terrastone wanden Vlagtwedde

Achterwand keuken in Brander Stucco
Woningen / Brander Stucco
De achterwand van deze keuken in Stadskanaal creëerden we in Terrastone en gaven de keuken daarmee een warme, natuurlijke uitstraling.... Lees meer »»

Achterwand keuken in Brander Stucco Stadskanaal

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»