Houtrotreparaties van Schildersbedrijf Dreijer

| Boerderijen | Kerken | Villa's | Woningen | Alles |
| Houtrotreparaties | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Klossen balkonhek Drieborg gerepareerd en geverfd
Boerderijen / Houtrotreparaties
De balkonbalustrade van een boerderij in Drieborg was volledig aangetast door houtrot. De (verf)vellen hingen er letterlijk bij. Wij hebben de kloss... Lees meer »»

Klossen balkonhek Drieborg gerepareerd en geverfd

Herstel houtrot tuindeuren
Woningen / Houtrotreparaties
Voor een klant in Winschoten hebben we de tuindeur houtrot vrij gemaakt. De rotte stukken hout hebben we verwijderd en nieuwe stukken hardhout erin ge... Lees meer »»

Herstel houtrot tuindeuren Winschoten

Houtrotreparatie, plaatsen glas en hang- en sluitw
Woningen / Houtrotreparaties
In diverse woningen in Hoogezand repareerden we houtrot. We leverden en plaatsten nieuwe vensterbanken en HR++-glas. Ook bevestigden we nieuwe scharni... Lees meer »»

Houtrotreparatie, plaatsen glas en hang- en sluitw Hoogezand

Houtrot Beerta
Woningen / Houtrotreparaties
In een woning in Beerta troffen we in de kozijnen houtrot aan. Het rotte deel verwijderden we en zaagden dit af. Met nieuwe stukken hout kon het kozij... Lees meer »»

Houtrot Beerta Beerta

Houtrot dorpel voordeur
Woningen / Houtrotreparaties
Flinke houtrot zagen we in de dorpel van de voordeur van een klant in Zuidbroek. Samen met de rotte delen in de deurstijl verwijderden we dit en zette... Lees meer »»

Houtrot dorpel voordeur Zuidbroek

Schilderwerk kerktoren Blijham
Kerken / Houtrotreparaties
De kerktoren in Blijham was nodig toe aan een schilderbeurt. Tijdens de werkzaamheden troffen wij veel houtrot aan en ondeugdelijke verflagen. We hers... Lees meer »»

Schilderwerk kerktoren Blijham Blijham

Houtrotreparatie boeidelen woning
Woningen / Houtrotreparaties
Voor een woning in Muntendam verzorgden we het gehele schilderwerk en we vervingen de rotte boeidelen. Ook vernieuwden we het gehele houten geraamte v... Lees meer »»

Houtrotreparatie boeidelen woning Muntendam

Meerdere werkzaamheden.
Villa's / Houtrotreparaties
Voor een woning in Midwolda voerden we de volgende werkzaamheden uit: 1. Buitenschilderwerk 2. Houtrotsanering en reparaties 3. Glas-in-lood opnieuw ... Lees meer »»

Meerdere werkzaamheden. Midwolda

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»