Werkzaamheden aan kerken door Schildersbedrijf Dreijer

| Kerken | Alles |
| Glas in lood | Houtrotreparaties | Restauratiewerk | Schilderwerk | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Kerk in Blijham geschilderd
Kerken / Schilderwerk
Van de kerk in Blijham zijn de deuren en kozijnen, na de nodige voorbereidingen, door ons geschilderd. Zo staat dit prachtige gebouw weer jarenlang st... Lees meer »»

Kerk in Blijham geschilderd Blijham

Glas in lood Martinikerk Groningen
Kerken / Glas in lood
Atelier Pecha, gevestigd in het pand van Schildersbedrijf Dreijer, heeft unieke glas in lood-ramen ontworpen en gemaakt voor de Martinikerk in Groning... Lees meer »»

Glas in lood Martinikerk Groningen Groningen

Restauratie kerkbanken houtimitatie
Kerken / Restauratiewerk
In Meeden staat een prachtige kerk. De kerkbanken waren aan vervanging toe, maar ze wilden het liefst de oude en originele stijl behouden. We beschild... Lees meer »»

Restauratie kerkbanken houtimitatie Meeden

Restauratie schilderwerk plafond kerk
Kerken / Restauratiewerk
De kerk in Meeden geven we weer een prachtig plafond, geheel in de authentieke stijl die zo eigen is aan het pand.... Lees meer »»

Restauratie schilderwerk plafond kerk Meeden

Restauratie kerkbanken met houtimitatie
Kerken / Restauratiewerk
Voor de kerk in Meeden hebben we de kerkbanken gerestaureerd en het nieuwe hout voorzien van een houtnerf. De nieuwe kerkbanken hebben zo hun authenti... Lees meer »»

Restauratie kerkbanken met houtimitatie Meeden

Scheuren in de muren herstellen en opnieuw stucen
Kerken / Restauratiewerk
Lees meer »»

Scheuren in de muren herstellen en opnieuw stucen Loppersum

Restauratie kerk in Loppersum
Kerken / Restauratiewerk
We voerden schilderwerkzaamheden uit in de kerk in Loppersum. Zowel binnen als buiten. Ook de kerktoren voorzagen we van een nieuwe verflaag.... Lees meer »»

Schilderwerk kerktoren Blijham
Kerken / Houtrotreparaties
De kerktoren in Blijham was nodig toe aan een schilderbeurt. Tijdens de werkzaamheden troffen wij veel houtrot aan en ondeugdelijke verflagen. We hers... Lees meer »»

Schilderwerk kerktoren Blijham Blijham

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»