Restauratiewerk van Schildersbedrijf Dreijer

| Bedrijfspanden | Kerken | Villa's | Woningen | Alles |
| Restauratiewerk | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Prachtige tafel in ere hersteld
Woningen / Restauratiewerk
Deze tafel had een tijd buiten onder plastic gestaan. Er was water onder terecht gekomen en daardoor zaten er lelijke schimmelplekken op het tafelblad... Lees meer »»

Prachtige tafel in ere hersteld

Kozijnrenovatie en nieuwe daklijsten
Woningen / Restauratiewerk
Bij deze woning in Midwolda hebben wij de kozijnen gerenoveerd en opgedikt voor het leveren en plaatsen van HR++ glas. Tevens zijn er nieuwe daklijste... Lees meer »»

Kozijnrenovatie en nieuwe daklijsten Midwolda

Keralit gevelbekleding woning in Beerta
Woningen / Restauratiewerk
Bij een van onze klanten in Beerta hebben wij de gevel van de woning voorzien van Keralit gevelbekleding. Keralit is een duurzame, onderhoudsarme opl... Lees meer »»

Keralit gevelbekleding woning in Beerta Beerta

Bladgoud leggen
Woningen / Restauratiewerk
De balusterknoppen en rozetten van het hekwerk hebben we voorzien van bladgoud. Na het aanbrengen van de juiste grondkleur hebben we als finishing tou... Lees meer »»

Bladgoud leggen Winschoten

Hestellen aarbevingsschade
Bedrijfspanden / Restauratiewerk
Voor een klant in Sappemeer hebben we het bedrijfspand en de woning weer in orde gemaakt nadat er schade was ontstaan door de aardbevingen. We hebben ... Lees meer »»

Hestellen aarbevingsschade Sappemeer

Heraldiek Wapen van Groningen
/ Restauratiewerk
Het is penseelwerk wat is uitgetekend is, daarna is het opgeschilderd.... Lees meer »»

Heraldiek Wapen van Groningen Groningen

marmerimitatie schouw
Woningen / Restauratiewerk
De bewoners wilden een meer robuustere schouw in hun kamer maar wisten niet hoe ze dit konden realiseren. We hebben in overleg met besloten om hier ee... Lees meer »»

marmerimitatie schouw Haren

Restauratie kerkbanken houtimitatie
Kerken / Restauratiewerk
In Meeden staat een prachtige kerk. De kerkbanken waren aan vervanging toe, maar ze wilden het liefst de oude en originele stijl behouden. We beschild... Lees meer »»

Restauratie kerkbanken houtimitatie Meeden

Restaureren deur
Villa's / Restauratiewerk
In Beerta restaureerden we een deur en vernieuwden een paneel. Dat betekent dat we de deur vakkundig voorbewerkten en schilderden.... Lees meer »»

Restaureren deur Beerta

Restauratie schilderwerk plafond kerk
Kerken / Restauratiewerk
De kerk in Meeden geven we weer een prachtig plafond, geheel in de authentieke stijl die zo eigen is aan het pand.... Lees meer »»

Restauratie schilderwerk plafond kerk Meeden

Restauratie kerkbanken met houtimitatie
Kerken / Restauratiewerk
Voor de kerk in Meeden hebben we de kerkbanken gerestaureerd en het nieuwe hout voorzien van een houtnerf. De nieuwe kerkbanken hebben zo hun authenti... Lees meer »»

Restauratie kerkbanken met houtimitatie Meeden

Scheuren in de muren herstellen en opnieuw stucen
Kerken / Restauratiewerk
Lees meer »»

Scheuren in de muren herstellen en opnieuw stucen Loppersum

Kleurhistorisch onderzoek
/ Restauratiewerk
Kleurhistorisch onderzoek. Bij restauraties van gebouwen wordt er bijna altijd geschilderd. De vraag is dan: in welke kleur en met wat voor verf? Dez... Lees meer »»

Kleurhistorisch onderzoek Meeden

Restauratie kerk in Loppersum
Kerken / Restauratiewerk
We voerden schilderwerkzaamheden uit in de kerk in Loppersum. Zowel binnen als buiten. Ook de kerktoren voorzagen we van een nieuwe verflaag.... Lees meer »»

Eiken imitatie
Woningen / Restauratiewerk
5 februari 2014 hebben wij een dagcursus houtimitatie gegeven aan belangstellenden. Schildersbedrijf Dreijer kan ook nieuwe delen hout laten lijken o... Lees meer »»

Eiken imitatie

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»