Spuitwerk van Schildersbedrijf Dreijer

| Bedrijfspanden | Boerderijen | Woningen | Alles |
| Spuitwerk | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Kastdeurtjes en tafelblad gespoten
Woningen / Spuitwerk
Hier ziet u een aantal kastdeurtjes die wij in onze spuiterij hebben voorzien van een nieuwe, strakke kleur. Het tafelblad op de tweede foto hebben ... Lees meer »»

Kastdeurtjes en tafelblad gespoten

Plafond gespoten met Vista Aqua BO-KH
/ Spuitwerk
Recent hebben wij een plafond met veel nicotineaanslag voorzien van een eerste laag Vista Aqua BO-KH. Dit is een matte, isolerende muurverf en waterge... Lees meer »»

Plafond gespoten met Vista Aqua BO-KH

Keukenkastdeurtjes weer als nieuw
Woningen / Spuitwerk
Van een oude keuken was het verf op de deurtjes niet de mooiste meer. Het bruin aan de randen gaf tevens een verouderde uitstraling. Daarom hebben wi... Lees meer »»

Keukenkastdeurtjes weer als nieuw

Muurverf spuiten wanden en plafond
Woningen / Spuitwerk
Ook voor het spuiten van muurverf kunnen wij voor u verzorgen! Voor een klant uit Winschoten hebben we de wanden en plafond voorzien van een gespoten ... Lees meer »»

Muurverf spuiten wanden en plafond Winschoten

Tafelblad en hordeur
Woningen / Spuitwerk
Voor mensen in Drieborg maakten we een tafelblad en een hordeur. Ze zijn geheel op maat gemaakt en in kleur gespoten. Onze klant uit Drieborg is er bl... Lees meer »»

Tafelblad en hordeur Drieborg

Deuren spuiten
Woningen / Spuitwerk
Voor een klant uit Zuidbroek maakten we de originele deuren uit de woningen weer helemaal strak en we spoten ze in de gewenste kleur.... Lees meer »»

Deuren spuiten Zuidbroek

Meubels spuiten
Woningen / Spuitwerk
Oude, bruine meubels gaven we een goede voorbehandeling en daarna spoten we ze met mooie lak. Het resultaat: de oude meubels kregen weer een moderne, ... Lees meer »»

Meubels spuiten Beerta

Containers spuiten Blauwestad
Bedrijfspanden / Spuitwerk
In Blauwestad spoten we een aantal zeecontainers in een opvallende kleur. De beschadigde en geroeste plekken op de gebruikte zeecontainers zijn eerst ... Lees meer »»

Containers spuiten Blauwestad Blauwestad

Deur spuiten
Boerderijen / Spuitwerk
Deze originele boerderijdeur van 80 jaar oud maakten we helemaal strak en spoten we in de gewenste kleur. De deur is weer als nieuw, maar met het auth... Lees meer »»

Deur spuiten Spijk

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»