Timmerwerk van Schildersbedrijf Dreijer

| Woningen | Alles |
| Timmerwerk | Alles |
Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

Daklijsten en boeidelen vervangen
Woningen / Timmerwerk
Voor een klant in Midwolda vervingen we diverse daklijsten en boeidelen van de rechter gevel. Ook deden we hier het schilderwerk. Volgend jaar is de l... Lees meer »»

Daklijsten en boeidelen vervangen Midwolda

Openslaande deuren
Woningen / Timmerwerk
Lees meer »»

Openslaande deuren Loppersum

Nieuwe hardhouten kozijnen
Woningen / Timmerwerk
Voor een woning in Loppersum maakten we nieuwe, hardhouten kozijnen en schilderden ze met Sigma Allure. Tevens plaatsten we HR++ isolatieglas.... Lees meer »»

Nieuwe hardhouten kozijnen Loppersum

Nieuwe maatwerk kozijnen
Woningen / Timmerwerk
Voor een woning in Beerta maakten we nieuwe hardhouten kozijnen en leverden en plaatsten we isolatieglas. De kozijnen maakten we geheel op maat gemaak... Lees meer »»

Nieuwe maatwerk kozijnen Beerta

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»