VCA gecertificeerd personeel

VCA Certificering

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd en al ons klimmateriaal en gereedschap wordt jaarlijks gekeurd, zodat wij de werkzaamheden onder veilige werkomstandigheden kunnen uitvoeren.

Een schilder voert zijn werkzaamheden vaak op hoogte uit, denk aan het schilderen van gevels of boeidelen. Ook werkt ons personeel geregeld met machines. Het is van groot belang dat hierbij de veiligheidsnormen worden nageleefd om ongelukken te voorkomen. Al het personeel krijgt hiervoor een gedegen VCA opleiding en training.

VCA is ontstaan als veiligheids-, gezondheids- en milieuchecklist voor bedrijven die in de (petro)chemische industrie werken. Inmiddels is het VCA-systeem ook een meetlat voor uitvoerende bedrijven in de bouw-, metaal-, installatie- en transportsector. De VCA is inmiddels uitgegroeid tot een algemene en internationale certificering waardoor opdrachtgevers weten dat op hun locatie en bedrijventerrein veilig gewerkt wordt. Schildersbedrijf Dreijer zorgt ervoor dat er op uw locatie veilig, milieubewust en gezond gewerkt wordt.

Wat zeggen onze klanten?

Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten

Vakwerk!! - Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en va...


lees meer »»
Dicky en Abelina Arkema uit Wagenborgen

groot onderhoud - ook wij hebben schildersbedrijf dreijer uit beerta gehad, ons huis is van buiten helemaal geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, wat een vakmensen zijn ...


lees meer »»

Laatste projecten

Woning in Groningen onderhoud en schilderwerk Groningen
Prachtige tafel in ere hersteld
Kastdeurtjes en tafelblad gespoten