VCA gecertificeerd personeel

VCA Certificering

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd en al ons klimmateriaal en gereedschap wordt jaarlijks gekeurd, zodat wij de werkzaamheden onder veilige werkomstandigheden kunnen uitvoeren.

Een schilder voert zijn werkzaamheden vaak op hoogte uit, denk aan het schilderen van gevels of boeidelen. Ook werkt ons personeel geregeld met machines. Het is van groot belang dat hierbij de veiligheidsnormen worden nageleefd om ongelukken te voorkomen. Al het personeel krijgt hiervoor een gedegen VCA opleiding en training.

VCA is ontstaan als veiligheids-, gezondheids- en milieuchecklist voor bedrijven die in de (petro)chemische industrie werken. Inmiddels is het VCA-systeem ook een meetlat voor uitvoerende bedrijven in de bouw-, metaal-, installatie- en transportsector. De VCA is inmiddels uitgegroeid tot een algemene en internationale certificering waardoor opdrachtgevers weten dat op hun locatie en bedrijventerrein veilig gewerkt wordt. Schildersbedrijf Dreijer zorgt ervoor dat er op uw locatie veilig, milieubewust en gezond gewerkt wordt.

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham