Woning voorzien van nieuwe en betere verflaag

Soort werkzaamheden: Schilderwerk
Categorie: Woningen
Een familie in Finsterwolde belde ons met een veel voorkomend probleem. Hun woning was niet goed in de verf gezet en daardoor liet de verflaag los. Onze vakmensen togen ernaartoe.


De woning is door ons volledig gezandstraald om de oude verflaag te verwijderen. Vervolgens hebben wij de muren gefixeerd voor een betere hechting van de Thermoshield exterieur, welke wij vervolgens 2 keer hebben aangebracht. Zo staat deze prachtige woning er de komende jaren weer op z'n allerbest bij!

Een woning in Finsterwolde hebben wij gezandstraald in verband met slecht aangebrachte verflaag die niet ged had gehecht. Daarom moest de hele verflaag verwijderd worden en hij wordt gefixeerd voor een betere aanhechteing. Daarna hebben we hem 2x gesaust met thermoshield exterieur.
Andere projecten bekijken? Zie de projectenpagina

Woning voorzien van nieuwe en betere verflaag
Woning voorzien van nieuwe en betere verflaag

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»