Aanschaf spinhoogwerker en hoogwerkerdiploma voor alle medewerkers!

Geschreven door:

Schildersbedrijf Dreijer heeft mooi nieuws. Afgelopen vrijdag hebben wij bij onze werkplaats in Beerta een prachtige nieuwe aanwinst mogen verwelkomen, namelijk de Platform Basket Spider Pro spinhoogwerker! Ook hebben al onze medewerkers een hoogwerkercursus gedaan, waarvoor iedereen is geslaagd. Met deze nieuwe uitrusting `in the pocket` kunnen de mannen van Schildersbedrijf Dreijer veilig de hoogte in voor uw klus!

Veilig werken op grote hoogte

Heeft u een schildersklus op (grote) hoogte en wilt u dat deze professioneel wordt uitgevoerd? Alle medewerkers van schildersbedrijf Dreijer zijn in bezit van een hoogwerkerdiploma, wat veilig werken op een hoogwerker mogelijk maakt. Natuurlijk zijn onze schilders daarnaast ook in bezit van een vakdiploma schilderen en/of houtbewerking, wat maakt dat wij een veelzijdig en vakkundig aanbod hebben op het gebied van houtherstel en schilderwerk.

Schilderwerk op grote hoogte? Geen probleem voor Schildersbedrijf Dreijer
Hebt u bijvoorbeeld last van houtrot en bevinden de rotte delen zich op grote hoogte? Of zijn uw windveren, dakgoten of dakkapel toe aan een professionele schilderbeurt? Met onze nieuwe spinhoogwerker voeren wij moeiteloos werkzaamheden tot een hoogte van 15 meter uit. De zijdelingse reikwijdte van de Platform Basket 15.75 Spider Pro is maar liefst 8,5 meter, wat als grote voordeel heeft dat wij met de hoogwerker in één keer een flink oppervlak kunnen bereiken. Uiteraard kunnen wij ook op grotere hoogten werkzaamheden uitvoeren, met behulp van onze steigers is dit goed mogelijk.

Vakmanschap en kwaliteit in één heldere offerte
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw schildersklus op hoogte? Neem contact op met Schildersbedrijf Dreijer. Doordat wij de benodigde ervaring, materialen en vakmensen in de meeste gevallen zelf in huis hebben, kunnen wij u altijd een heldere en redelijke prijsopgave doen. En dankzij het gebruik van producten van enkel de beste kwaliteit bent u altijd verzekerd van jarenlang plezier van uw schilderwerk.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.