Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven?

Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven?

Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 2 mei 2022

E-mail Albert Dreijer Linkedin
"Mensen staan nog regelmatig stil om ons te complimenteren met het schilderwerk. Deze eer komt volledig toe aan de vakmensen van Schildersbedrijf Dreijer."
- Leo Hoogma, Hoogma Webdesign Beerta


Voordat u een schildersbedrijf in de arm neemt om het schilderwerk aan uw woning, schuur, berging of of bedrijfspand uit te voeren zult u willen weten hoe anderen het werk van dit bedrijf hebben ervaren. U bent waarschijnlijk op zoek naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor uw schildersklus. Wij vertellen u graag wat Schildersbedrijf Dreijer onderscheidt van andere schildersbedrijven.

Goed schilderwerk vereist grondige voorbereiding
Wanneer de schilders van Schildersbedrijf Dreijer aan het werk gaan, zult u zien dat zij niet snel beginnen met schilderen. Nee, een zeer belangrijk onderdeel van ons werk is de voorbereiding. Snel beginnen met schilderen en dan afronden zorgt misschien wel voor een snel resultaat, maar wij gaan liever voor duurzaamheid. Wij willen dat u jarenlang plezier houdt van ons schilderwerk. En dat realiseren we alleen door vooraf grondig te schuren, plamuren en vlak te maken. Pas als dit helemaal goed is, brengen wij de grondverf aan.

Wij gebruiken alleen de beste materialen
Een ander punt waarop wij ons onderscheiden van andere schildersbedrijven, is dat wij alleen werken met de beste schildersmaterialen, zoals kwasten en verf. Wij vertrouwen daarvoor al jarenlang op de topkwaliteit verf en lak van Sigma Coatings, welke in vele kleuren verkrijgbaar zijn.

Prettige omgang met onze schilders
Al onze vakschilders hebben een goede schildersopleiding gehad. Tevens kunnen zij kleine herstelwerkzaamheden direct ter plaatse uitvoeren. Zoals bij houtrot bijvoorbeeld. Dit zal in de meeste gevallen op locatie verwijderd worden, en onze schilders zullen het houtwerk op vakkundige wijze herstellen alvorens zij beginnen met schilderen. Grotere herstelwerkzaamheden voeren wij voor u uit in onze loods in Beerta.

Wanneer u de schilders van Schildersbedrijf Dreijer aan het werk hebt, zult u zien dat het stuk voor stuk professionals zijn. Er wordt geen rommel gemaakt of achtergelaten. Zodra wij klaar zijn kunt u direct genieten van uw nieuwe schilderwerk. Het contact met de schilders van Schildersbedrijf Dreijer wordt door onze klanten omschreven als prettig en professioneel.

Jarenlang plezier van uw schilderwerk

Met Schildersbedrijf Dreijer heeft u jarenlang plezier van uw schilderwerk. Dat zie je bijvoorbeeld bij softwaredeveloper Hoogma Webdesign in Beerta, waar mensen regelmatig even stilstaan om het schilderwerk te bewonderen. Hier hebben wij de voordeur, kozijnen en windveren 9 jaar geleden een grote renovatie- en schildersbeurt mogen geven. Met het juiste onderhoud, en het regelmatig afnemen van het schilderwerk zodat stof en vuil zich niet kunnen hechten, is deze gevel jaren later nog steeds prachtig glanzend en zit nog steeds strak in de verf.

Ons handelsmerk
Glans en kwaliteit zijn kenmerkend voor Schildersbedrijf Dreijer. Het is onze handtekening, en niet zelden herkennen mensen ons schilderwerk al van veraf.

Wilt u uw woning of pand ook professioneel laten schilderen door een vakman, voor wie alleen het beste goed genoeg is? Bel dan met Schildersbedrijf Dreijer in Beerta of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl en we geven u graag een vrijblijvende prijsopgave. Of vul het online offerteformulier in.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.