Schilderwerk

Een grondige voorbereiding is hét geheim van strak schilderwerk dat jarenlang mooi blijft. Voordat we daadwerkelijk gaan schilderen, moet er dus veel gebeuren. Kies daarom voor Schildersbedrijf Dreijer in Beerta. Beter gelijk goed, dan binnen de kortste keren weer bladders en houtrot.

Inspecteren
We inspecteren grondig het houtwerk. Zijn er verrotte delen, is het eventuele hang- en sluitwerk nog goed, wat is de oorzaak van het bladderen, wat doet vocht met het schilderwerk?

Gebreken?
Eventuele rotte plekken en gebreken pakken we aan. We zorgen voor goed hang- en sluitwerk en repareren deuren en dorpels als dat nodig is.

Schuren
Pas als de ondergrond heel, gaaf en klaar is voor de afwerking, dan maken we het hout schoon en stofvrij en gaan we schuren. Soms is het nodig om alle verf van het hout te verwijderen, soms volstaat het om de ondergrond licht te schuren. De staat van het hout en de verf bepalen hoe grondig we moeten schuren.

Meer weten?
Wilt u uw schilderwerk uitbesteden aan een vakman? Zit u verlegen om kleuradvies of vraagt u zich af wat onze restauratie- en imitatieschilder voor u kan doen? Bel ons gerust: 0597 - 331305. We beantwoorden al uw vragen en komen desgewenst langs om te bekijken hoe we uw houtwerk of wanden kunnen opknappen en onderhouden en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Projecten Schilderwerk

Trap, deur en plinten strak in de verf
Industriële machines en buitendeuren geschilderd Oldambt
Houtwerk monumentaal pand schilderen

Deur + kozijn geschilderd en hersteld
Schilderen in Scheemda!
Geschilderd en boeidelen vervangen in Scheemda
Buitenschilderwerk villa Buitenschilderwerk villa Schilderwerk kerktoren Blijham Trapopgang woning Voordeur woonhuis Entree bedrijfspand

Wat zeggen onze klanten?

Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten

Vakwerk!! - Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en va...


lees meer »»
Dicky en Abelina Arkema uit Wagenborgen

groot onderhoud - ook wij hebben schildersbedrijf dreijer uit beerta gehad, ons huis is van buiten helemaal geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, wat een vakmensen zijn ...


lees meer »»