Schilderwerk

Een grondige voorbereiding is hét geheim van strak schilderwerk dat jarenlang mooi blijft. Voordat we daadwerkelijk gaan schilderen, moet er dus veel gebeuren. Kies daarom voor Schildersbedrijf Dreijer in Beerta. Beter gelijk goed, dan binnen de kortste keren weer bladders en houtrot.

Inspecteren
We inspecteren grondig het houtwerk. Zijn er verrotte delen, is het eventuele hang- en sluitwerk nog goed, wat is de oorzaak van het bladderen, wat doet vocht met het schilderwerk?

Gebreken?
Eventuele rotte plekken en gebreken pakken we aan. We zorgen voor goed hang- en sluitwerk en repareren deuren en dorpels als dat nodig is.

Schuren
Pas als de ondergrond heel, gaaf en klaar is voor de afwerking, dan maken we het hout schoon en stofvrij en gaan we schuren. Soms is het nodig om alle verf van het hout te verwijderen, soms volstaat het om de ondergrond licht te schuren. De staat van het hout en de verf bepalen hoe grondig we moeten schuren.

Meer weten?
Wilt u uw schilderwerk uitbesteden aan een vakman? Zit u verlegen om kleuradvies of vraagt u zich af wat onze restauratie- en imitatieschilder voor u kan doen? Bel ons gerust: 0597 - 331305. We beantwoorden al uw vragen en komen desgewenst langs om te bekijken hoe we uw houtwerk of wanden kunnen opknappen en onderhouden en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Projecten Schilderwerk

Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham
Muren en kozijnen geschilderd

Woning voorzien van ThermoShield exterieur Bedum
Woning in Groningen onderhoud en schilderwerk Groningen
Trap, deur en plinten strak in de verf
Buitenschilderwerk villa Buitenschilderwerk villa Schilderwerk kerktoren Blijham Trapopgang woning Voordeur woonhuis Entree bedrijfspand

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»