Onze diensten

Wij hebben verstand van schilderen, en veel meer
Bent u op zoek naar een gedegen allround schildersbedrijf met ruime ervaring in de vele facetten van de schildersbranche? Waardeert u kwaliteit en professionaliteit boven de prijsvechters en beunhazen? Als u gaat voor een uitstekend en duurzaam resultaat, bereikt met het gebruik van de beste materialen en een ongelooflijk zorgzame voorbereiding, dan hoeft u niet langer meer te zoeken: Schildersbedrijf Dreijer is uw partner voor het schilderen, verfraaien, renoveren en onderhouden van uw onroerend goed.

Wij bieden u naast schilderwerk ook houtrotreparaties, kwalitatief timmerwerk, stukadoorswerk en restauratiewerk, te veel om op te noemen.

Lees de reviews van onze tevreden klanten en kijk op onze projectenpagina naar voorbeelden van ons werk.

Schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderwerk

Schildersbedrijf Dreijer staat bekend om zijn duurzame oplossingen en vakkundig schilderwerk, van onderhoud van de allernieuwste huizen in de... lees verder »

Industrieel - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Industrieel

Wij zijn gespecialiseerd in vele vormen van industrieel schilderwerk. Bij het uitvoeren van onze projecten houden wij rekening met omgevingsfactoren,... lees verder »

Spuitwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Spuitwerk

Wanneer u uw oude keuken, kasten of deuren een nieuw uiterlijk of een andere kleur wilt geven, heeft Schildersbedrijf Dreijer hiervoor een... lees verder »

Houtrotreparaties - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrotreparaties

Houtrot is een grote bedreiging voor al uw houtwerk en kan zeer onopvallend en sluipend te werk gaan. Wij van Dreijer Schilderwerken zijn uitstekend... lees verder »

Beglazingen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Beglazingen

Bespaar geld en energie en laat uw woning door Schildersbedrijf Dreijer voorzien van dubbel glas of HR++ glas met maar liefst zes keer de... lees verder »

Timmerwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Timmerwerk

Wij kunnen het oorspronkelijke timmerwerk in uw gerestaureerde herenhuis of ander monumentaal pand terugbrengen tot de oorspronkelijke staat.... lees verder »

Brander Stucco - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Brander Stucco

Steeds vaker wordt er bij het afwerken van de wanden gebruik gemaakt van decoratieve mogelijkheden. Schildersbedrijf Dreijer heeft biedt Brander... lees verder »

Restauratiewerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Restauratiewerk

Een bijzonder gedeelte van onze werkzaamheden zijn de renovaties en de restauratiewerkzaamheden. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap staan garant... lees verder »

Winterschilder - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Winterschilder

Onder de winterse weersomstandigheden kunt u gebruik maken van een winterschilderpremie waardoor u gebruik kunt maken van onze vakschilders tegen een... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.