Recensies over Schildersbedrijf Dreijer

Top
Geplaatst door Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten
3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Al... Lees meer »»

Top

Keukenkastjes
Geplaatst door Dick Canne Meijer uit Beerta
We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick... Lees meer »»

Keukenkastjes

Vakwerk!!
Geplaatst door Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten
Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd... Lees meer »»

groot onderhoud
Geplaatst door Dicky en Abelina Arkema uit Wagenborgen
ook wij hebben schildersbedrijf dreijer uit beerta gehad, ons huis is van buiten helemaal geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, wat... Lees meer »»

Vakmanschap en vertrouwen
Geplaatst door G. Wildvank uit Winschoten
We zijn zeer tevreden over het eindresultaat van het buiten- en binnenschilderwerk van ons huis. Na een voorgesprek volgde een passende offerte en wer... Lees meer »»

Buitenschilderwerk
Geplaatst door Fam. Vos uit Midwolda
Wij hebben via Dreijer een Glansgarant onderhoudscontract afgesloten voor 10 jaar. Dit houdt in dat er in deze 10 jaar ons huis 2x volledig wordt gesc... Lees meer »»

Weer als nieuw na waterschade
Geplaatst door Fam. W. Hut uit Veendam
De mannen van schildersbedrijf Dreijer hebben prachtig en vooral vakkundig werk geleverd bij herstelwerkzaamheden aan wanden, plafonds, vloeren, kozij... Lees meer »»

Buitenschilderwerk.
Geplaatst door Huisman uit Blijham
Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta heeft diverse werkzaamheden bij ons uitgevoerd. We hebben samen in overleg met schildersbedrijf Dreijer afgesproke... Lees meer »»

Terrastone wand.
Geplaatst door Kloosterboer uit Scheemda
Dreijer en Oudman hebben bij ons een prachtige Terra stone wand gemaakt. Even iets aparts als achterwand van onze nieuwe keuken. Het is vuil en watera... Lees meer »»

Terrastone wand.

Schilderwerk, glas in lood, houtrotreparaties en binnenschilderwerk.
Geplaatst door Mark Steenhuis. uit Midwolda
De gebroeders Dreijer hebben mijn huis in perfecte staat gemaakt. Het schilderwerk is zeer strak en goed in de verf gezet. Het glas in lood is doo... Lees meer »»

Schilderwerk, glas in lood, houtrotreparaties en binnenschilderwerk.

Vakbekwaam schilderwerk
Geplaatst door Fam. Bos uit Winschoten
Regelmatig vragen mensen ons of onze voordeur en kozijnen van kunststof zijn, dit komt omdat onze voordeur en kozijnen geweldig mooi glanzend geschi... Lees meer »»

Vakbekwaam schilderwerk

Altijd prachtig resultaat!
Geplaatst door De Graaf
Onze boerderij is van binnen helemaal gerenoveerd. Tijdens de laatste fase kwam er een plafondornament voor de dag, dat hebben ze fantastisch mooi... Lees meer »»

Altijd prachtig resultaat!

Buitenschilderwerk boerderij
Geplaatst door Huisman uit Beerta
De deskundigheid en het vakmanschap van Dreijer steekt er bovenuit! Ik woon in een pand van 100 jaar oud en alle gebreken zijn vakkundig weggewerk... Lees meer »»

Buitenschilderwerk boerderij

Glas in lood is tussen isolatieglas
Geplaatst door Fam. Stikfort
Het glas in lood is tussen isolatieglas gezet, de en-suite-deuren en het raam boven de voordeur zijn van glas in lood voorzien. Firma Dreijer heef... Lees meer »»

Super kwaliteit
Geplaatst door Leo Hoogma uit Beerta
Vakmanschap, strak schilderwerk. Houtrot professioneel hersteld en deels op maat gemaakte kozijnen in dezelfde oude stijl. Top... Lees meer »»

Super kwaliteit

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham