Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Het bedrijf van de gebroeders Dreijer is al jaren een toonaangevend schildersbedrijf niet slechts in de gemeente Oldambt, maar ook in de rest van de provincie Groningen en Drenthe.
Schildersbedrijf Dreijer staat bekend om zijn duurzame oplossingen en vakkundig schilderwerk, van onderhoud van de allernieuwste huizen in de Blauwestad tot de reparatie en renovatie monumentale herenhuizen, oude boerderijen en monumenten.

Wij van de firma Dreijer begrijpen het belang van goede communicatie tussen het bedrijf en de opdrachtgever. Doordat we goed luisteren naar uw wensen, zijn wij in staat om het resultaat te leveren dat u voor ogen heeft. In eerste instantie maken we samen een plan van uitvoering, we geven u een transparant beeld van het verloop van de werkzaamheden, de materialen en de te verwachten kosten.

Binnenschilderwerk
Wat is schilderen anders dan verfraaien, duurzaam maken en conserveren?
Voor al uw binnenschilderwerkzaamheden is Schildersbedrijf Dreijer een solide gesprekspartner met ervaring en vakkennis. Het correct en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van binnenschilderwerk is een vak apart.
Nieuwe onbevlekte wanden voorzien van een spectaculair kleurtje? In ere herstellen van de kwetsbare oude wanden en houtwerk van een monumentaal Gronings boerderij? Onderhouden van bijzonder en dagelijks houtwerk?
Dat alles is onze specialiteit. In de loop der jaren hebben wij zo ongeveer elk denkbaar object geschilderd. Altijd in overleg met de klant, altijd rekening houdend met speciale wensen. Door ons te verdiepen in de wensen van elke opdrachtgever, zijn wij in staat een op maat gemaakt resultaat te leveren, in de kwaliteit die u van ons gewend bent, op de manier die garant staat voor uw jarenlange tevredenheid, of het nu om een standaard oplossing of puur maatwerk gaat.

Voor bedrijven
Elk bedrijfspand, of het nu om een klein kantoortje of een historisch hotel gebouw gaat, is het visitekaartje van de eigenaar. De klanten maken zich al voor het betreden van het pand een beeld over het bedrijf en diens kwaliteiten. Terecht of onterecht, de eerste indruk is meningvormend. Ook daarom is goed onderhoud van uw bedrijfspand van zeer groot belang. Daarnaast speelt ook het behouden en vermeerderen van de waarde van uw onroerend goed een belangrijke rol.
Een strak in de verf zittend pand, goed onderhouden houtwerk zonder sporen van houtrot, goede geconserveerde wanden, dat alles geeft uw bedrijf een professionele en succesvolle uitstraling en kan een beslissende factor zijn bij het kiezen van de klanten voor uw diensten.
Schildersbedrijf Dreijer kan ervoor zorgen dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet! Met onze Platform Basket 15.75 Spider Pro spinhoogwerker kunnen onze gediplomeerde medewerkers ook uw bedrijfspand zonder moeite tot 15 meter in de hoogte weer strak in de verf zetten.

Wat is het geheim achter de kwaliteit van Schildersbedrijf Dreijer?

Wat maakt ons uniek? Dat is ten eerste onze voorbereiding. Wij van Dreijer zullen nooit ergens beginnen te schilderen, zonder grondig voorgeschuurd te hebben. En zelfs dan, na het aanbrengen van een eerste grondlaag, zal er opnieuw worden geschuurd. Niet om zoveel mogelijk uren te maken, maar omdat wij als doel hebben dat u echt weer járenlang kunt genieten van uw schilderwerk.

Ten tweede maken wij alleen gebruik van topkwaliteit producten. Zo schilderen wij al jarenlang naar tevredenheid met Sigma Allure. Deze topkwaliteit lak is in vele diverse kleuren verkrijgbaar. Uw tevredenheid is onze garantie. Alleen zo kunnen wij onszelf een topschilder noemen. Dat dit de juiste manier van werken is, blijkt wel uit de vele, vele positieve reviews die wij door de jaren heen hebben mogen ontvangen.

Onderhoudsplan
Voor het onderhoud van uw pand kunt u kiezen voor een uniek, meerjaren onderhoudsplan in samenwerking tussen Schildersbedrijf Dreijer en GlansGarant. Dat geeft u, zonder grote kosten ineens, de mogelijkheid om tegen een vast bedrag per maand, uw onroerend goed perfect te onderhouden.
Wilt u meer weten over het GlansGarant onderhoudsplan? Bekijk dan ook eens deze video met uitleg, of vraag om een vrijblijvende offerte voor uw schilderopdracht.

Meer weten?
Wilt u uw schilderwerk uitbesteden aan een vakman? Zit u verlegen om kleuradvies of vraagt u zich af wat onze restauratie- en imitatieschilder voor u kan doen? Hebt u een schildersklus of houtwerkherstelopdracht die in de hoogte uitgevoerd dient te worden? Bel ons gerust: 0597-331305. We beantwoorden al uw vragen en komen desgewenst langs om te bekijken hoe we uw houtwerk of wanden kunnen opknappen en onderhouden en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Vragen of een offerte?

Heeft u vragen over ons schilderwerk of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.