Graag gedaan!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9! Dáár doen wij het voor.

Tevreden klanten een positieve ervaring geven, dát maakt ons werk extra leuk om te doen. Zoals bijvoorbeeld bij de familie Wagenborg uit Winschoten.

Voor Klaas en Jannie Wagenborg schilderden wij de woning in november van binnen. Afgelopen juni hebben wij de buitenkant onder handen genomen.
"Professioneel en vakkundig", dát zeggen Klaas en Jannie over Schildersbedrijf Dreijer.
"De schilders zijn heel aardig, netjes en beleefd. Na een werkdag wordt alles keurig opgeruimd achtergelaten. Wanneer het werk af is wordt er gevraagd of alles naar wens was. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Complimenten voor alles!"

Wij zijn blij dat de familie Wagenborg weer jarenlang kan genieten van hun prachtige woning, door ons van binnen en van buiten in de verf gezet.

Wij kunnen op onze beurt alleen maar zeggen... Heel graag gedaan!

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Graag gedaan!

Wat zeggen onze klanten?

Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»
Klaas en Jannie Wagenborg uit Winschoten

Vakwerk!! - Wij hebben in november jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en va...


lees meer »»

Laatste projecten

Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham
Muren en kozijnen geschilderd