Vorst? Tijd voor de binnenkant van uw woning!

Het duurt niet lang meer of de vorst dienst zich alweer aan. En nu de dagen korter worden en het kwik daalt, zit u weer meer binnen. Mogelijk vallen u daar de volgende zaken op:

- Het houtwerk in woning vertoont schimmel of onregelmatigheden;
- (keuken(kast))deuren sluiten niet goed meer;
- traptreden zitten los of zijn kapot;
- u voelt tocht in de woning;
- het schilderwerk kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Herkent u een of meerdere van bovenstaande zaken?
Neem dan nu contact op met Schildersbedrijf Dreijer in Beerta. Dan zorgen wij dat u er weer warmpjes bij zit deze winter, in een mooie en nette woning.

Wij schilderen in de winter ook nog eens de binnenkant van uw woning met korting! Informeer maar eens naar de mogelijkheden van onze winterschilder.

Daarnaast verhelpen wij graag houtwerkproblemen en zijn al onze vakmannen in staat om timmerreparaties uit te voeren. U wilt natuurlijk niet ziek worden doordat uw huis iet voldoende tegen de kou beschermt.

U ziet: bij Schildersbedrijf Dreijer bieden we allround vakmanschap! Informeer naar de mogelijkheden via 0597-331305 of via info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

Vorst? Tijd voor de binnenkant van uw woning!

Wat zeggen onze klanten?

Marianne Kloos, Johan Kruisman uit Winschoten

Top - 3 weken de schilders Jan en Jaap over de vloer gehad. Die hebben naar onze volle tevredenheid de woonkamers en hal een metamorfose laten ondergaan. Alles tot in kleinste ...


lees meer »»
Dick Canne Meijer uit Beerta

Keukenkastjes - We hebben onze keukenkastjes laten spuiten door de firma Dreijer. Het resultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden met onze “nieuwe keuken”. Dick en Joke Canne Meije...


lees meer »»

Laatste projecten

Brander Stucco
Voormalig postkantoor dakgoot geschilderd Scheemda
Kerk in Blijham geschilderd Blijham