Als de standaardmaat niet voldoet...

Als de standaardmaat niet voldoet...

Als de standaardmaat niet voldoet... Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 11 juli 2017

E-mail Albert Dreijer Linkedin

De mannen van Schildersbedrijf Dreijer in Beerta kunnen niet alleen mooi schilderen, zij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het restaureren van woningen en (monumentale) panden.

Als de standaardmaat niet voldoet
Soms is het bij een restauratie nodig de planken niet alleen qua lengte op maat te zagen, maar voldoet ook de dikte van de standaardmaat niet aan de gewenste afmeting. Dan gebruiken onze vakmannen een vlak- en vandiktebank.
Vooral bij oudere panden hebben de kozijnen vaak een dikkere afmeting. Wanneer er voor de restauratie van zo'n kozijn hout met een standaardafmeting gebruikt zou worden, krijg je een zichtbaar dikteverschil. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Op maat met de vlak- en vandiktebank
Met de vlak- en vandiktebank is het mogelijk om zowel de breedte als de dikte van het hout bij te schaven tot de gewenste afmetingen.

In onze werkplaats schaven de vakmannen van Schildersbedrijf Dreijer het hout met de vlak- en vandiktebank exact op maat. Zo is er na plaatsing geen dikteverschil te zien en is het kozijn weer één geheel.

Wij komen bij u
Bent u benieuwd wat Schildersbedrijf Dreijer allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0597-331305 of info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.