Barbecue pensioen feest voor Johan Wortelboer

Barbecue pensioen feest voor Johan Wortelboer

Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 5 juli 2020

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Een aantal dagen geleden hebben wij van Schildersbedrijf Dreijer afscheid genomen van onze gewaardeerde medewerker, Johan Wortelboer, die na 17 jaar bij ons in dienst is geweest, nu gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

Wij hebben Johan meegemaakt als een fijne collega, altijd opgewekt en vriendelijk, altijd gemotiveerd om uitstekend werk te leveren en een geweldig vakman. En dat is waar Schildersbedrijf Dreijer voor staat, kwaliteit en vakmanschap, dus Johan was bij ons bedrijf meer dan op zijn plaats.

Het schilderen is fysiek ook een uitdagend vak, maar Johan was dankzij zijn goede conditie en gezonde levensstijl, altijd alle situaties de baas. Wij hebben Johan leren kennen als een bijzonder prettige collega die altijd voor iedereen klaar stond, maar Johan stond niet alleen vooraan wat het werk betrof, ook bij feestjes en partijen was hij altijd de enthousiaste gangmaker.

Zijn vrouw Metty heeft al die jaren gezorgd voor een fijn en warm thuis en heeft Johan altijd in de watten gelegd. Achter elke leuke en geslaagde man staat een vrouw van formaat, en dat is in dit geval niet anders.

En toen was er de gezellige barbecue, met volop zon en lekker eten, waar iedereen van genoten heeft.

Wij van Schildersbedrijf Dreijer wensen Metty, Johan en hun twee kinderen een hele gezonde, fijne en gelukkige tijd met elkaar, vol met welverdiend rust, hobbies en genegenheid.

En last but not least, een mooi “pensioen gedicht” van Annette Akkerman, om alles in mooie woorden samen te vatten:

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.