BESPAAR GELD EN ENERGIE MET HR++ GLAS

BESPAAR GELD EN ENERGIE MET HR++ GLAS

BESPAAR GELD EN ENERGIE MET HR++ GLAS Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 22 juli 2021

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Het is nu aangenaam warm en men denkt liever niet aan de wintermaanden. Desondanks is de vakantietijd straks voorbij en de ramen gaan weer dicht en het kachel aan. Wilt er zeker van zijn dat de energierekening voor u in de wintermaanden lager zal uitvallen? Investeer dan nu alvast in extra isolatie en energiebesparing door te kiezen voor HR++ glas.

Wat is HR++ glas precies?
HR (Hoog Rendementsglas) is een isolerend dubbelglas dat bestaat uit twee platen glas die door een afstandhouder uit elkaar worden gehouden. De randen van het glas worden afgesloten door speciale kit en de ruimte tussen de twee glasplaten wordt gevuld met edelgas.Tevens is het glas aan een zijde bewerkt met speciale coating waardoor er nog extra isolatie ontstaat. HR++ glas heeft dan ook liefst 6x de isolatiewaarde van gewoon glas.

Heeft u luidruchtige buren of veel last van verkeersgeluiden? Naast de hoge isolatiewaarde heeft HR++ glas ook geluidsdempende eigenschappen.
Heeft u besloten om HR++ glas te laten plaatsen? Dan is het verstandig om het te laten plaatsen door een vakman. Het HR++ glas is heel zwaar, uw ramen moeten er geschikt voor zijn en bij het plaatsen komt heel wat tilwerk kijken. De plaatsing luistert heel nauw en is echt een precisiewerk. Bij een verkeerde plaatsing dreigt er het gevaar van glasbreuk, schuiven van de ruit en lekkage.

Vakkundig plaatsen van HR++ glas behoort tot onze expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • BESPAAR GELD EN ENERGIE MET HR++ GLAS Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • BESPAAR GELD EN ENERGIE MET HR++ GLAS Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.