Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing

Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing

Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 6 april 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Het behandelen van uw woning met ClimateCoating, voorheen Thermoshield, zal de leefomstandigheden in uw woning of appartement aanzienlijk verbeteren. Wij blogden al eerder over deze supercoating, die zorgt voor het vasthouden van de warmte in de winter. In de zomer zorgt de isolerende werking van ClimateCoating voor een omgekeerd effect: Het houdt uw woning koel, zelfs als buiten de mussen van het dak vallen.

ClimateCoating: een duurzame keuze

Waarom kiezen voor het keramisch filter dat ClimateCoating heet? U maakt hiermee een duurzame keuze.

Het filter in de coating heeft een substantiële, positieve invloed op zowel de temperatuur en de vochthuishouding, als op de lichtbeleving en akoestiek van uw woning. Het is een GreenGuard gecertificeerd, milieuvriendelijk systeem, en veilig in gebruik voor mens, dier en milieu.

Mede door de lange levensduur (20 jaar is geen uitzondering) maakt u met deze vorm van climate control een duurzame keuze. U hoeft in mindere mate een beroep te doen op uw airconditioning, en behoudt toch de koelte binnenshuis. Tevens gaat uw woning of gebouw langer mee.

Laat ClimateCoating aanbrengen door een ervaren schildersbedrijf
Wilt u ook een duurzame keuze maken en uw woning, bedrijfspand of appartement voorzien van ClimateCoating? Bel Schildersbedrijf Dreijer en wij verzorgen dit voor u van A tot Z. U heeft er geen omkijken naar en geniet jarenlang van de vele voordelen van het keramisch filter. Dat garanderen wij u.

Bel vrijblijvend Schildersbedrijf Dreijer in Beerta op 0597-331305 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

30 oktober 2023 - Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw... lees verder »

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

5 oktober 2023 - Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.