Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing

Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing

Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 6 april 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Het behandelen van uw woning met ClimateCoating, voorheen Thermoshield, zal de leefomstandigheden in uw woning of appartement aanzienlijk verbeteren. Wij blogden al eerder over deze supercoating, die zorgt voor het vasthouden van de warmte in de winter. In de zomer zorgt de isolerende werking van ClimateCoating voor een omgekeerd effect: Het houdt uw woning koel, zelfs als buiten de mussen van het dak vallen.

ClimateCoating: een duurzame keuze

Waarom kiezen voor het keramisch filter dat ClimateCoating heet? U maakt hiermee een duurzame keuze.

Het filter in de coating heeft een substantiële, positieve invloed op zowel de temperatuur en de vochthuishouding, als op de lichtbeleving en akoestiek van uw woning. Het is een GreenGuard gecertificeerd, milieuvriendelijk systeem, en veilig in gebruik voor mens, dier en milieu.

Mede door de lange levensduur (20 jaar is geen uitzondering) maakt u met deze vorm van climate control een duurzame keuze. U hoeft in mindere mate een beroep te doen op uw airconditioning, en behoudt toch de koelte binnenshuis. Tevens gaat uw woning of gebouw langer mee.

Laat ClimateCoating aanbrengen door een ervaren schildersbedrijf
Wilt u ook een duurzame keuze maken en uw woning, bedrijfspand of appartement voorzien van ClimateCoating? Bel Schildersbedrijf Dreijer en wij verzorgen dit voor u van A tot Z. U heeft er geen omkijken naar en geniet jarenlang van de vele voordelen van het keramisch filter. Dat garanderen wij u.

Bel vrijblijvend Schildersbedrijf Dreijer in Beerta op 0597-331305 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

11 mei 2023 - Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het... lees verder »

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

20 april 2023 - Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.