Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing

Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing

Extreme hitte? Houd het binnen koel met deze duurzame oplossing Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 6 april 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Het behandelen van uw woning met ClimateCoating, voorheen Thermoshield, zal de leefomstandigheden in uw woning of appartement aanzienlijk verbeteren. Wij blogden al eerder over deze supercoating, die zorgt voor het vasthouden van de warmte in de winter. In de zomer zorgt de isolerende werking van ClimateCoating voor een omgekeerd effect: Het houdt uw woning koel, zelfs als buiten de mussen van het dak vallen.

ClimateCoating: een duurzame keuze

Waarom kiezen voor het keramisch filter dat ClimateCoating heet? U maakt hiermee een duurzame keuze.

Het filter in de coating heeft een substantiële, positieve invloed op zowel de temperatuur en de vochthuishouding, als op de lichtbeleving en akoestiek van uw woning. Het is een GreenGuard gecertificeerd, milieuvriendelijk systeem, en veilig in gebruik voor mens, dier en milieu.

Mede door de lange levensduur (20 jaar is geen uitzondering) maakt u met deze vorm van climate control een duurzame keuze. U hoeft in mindere mate een beroep te doen op uw airconditioning, en behoudt toch de koelte binnenshuis. Tevens gaat uw woning of gebouw langer mee.

Laat ClimateCoating aanbrengen door een ervaren schildersbedrijf
Wilt u ook een duurzame keuze maken en uw woning, bedrijfspand of appartement voorzien van ClimateCoating? Bel Schildersbedrijf Dreijer en wij verzorgen dit voor u van A tot Z. U heeft er geen omkijken naar en geniet jarenlang van de vele voordelen van het keramisch filter. Dat garanderen wij u.

Bel vrijblijvend Schildersbedrijf Dreijer in Beerta op 0597-331305 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.