Goede voornemens? Plan nu je schilderwerk voor een frisse start!

Goede voornemens? Plan nu je schilderwerk voor een frisse start!

Goede voornemens? Plan nu je schilderwerk voor een frisse start! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 2 januari 2024

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Het nieuwe jaar is begonnen, en Schildersbedrijf Dreijer wenst u allen een fantastische start van een prachtig 2024. Stiekem kijken we hier alweer uit naar de lente. De langer wordende dagen, de zon die zich vaker laat zien, en de natuur die uit uit zijn winterslaap ontwaakt. Een perfect moment om menig huis weer nieuw leven in te blazen met een frisse verflaag. In dit blog vertellen we graag waarom het plannen van schilderwerk voor de lente een slimme zet is, zelfs nu de koude wind nog om het huis giert.

Optimale omstandigheden voor schilderwerk
In de lente zijn de weersomstandigheden ideaal voor schilderwerk. De temperaturen stijgen, en de luchtvochtigheid is over het algemeen lager dan in de vochtige wintermaanden. Dit betekent dat de verf sneller en gelijkmatiger droogt, waardoor je sneller kunt genieten van het eindresultaat.

Vakkundig advies en planning
Het plannen van je schilderwerk in de lente geeft je de mogelijkheid om vroegtijdig een afspraak te maken bij een vakkundig schildersbedrijf, zoals Schildersbedrijf Dreijer in Beerta. Professionele schilders zijn vaak drukbezet, vooral in het voorjaar wanneer veel mensen hun huis een opfrisbeurt willen geven. Door vroeg in het jaar een afspraak te maken, verzeker je jezelf van deskundig advies en een plekje in de planning van het schildersbedrijf.

Een nette, en goed uitgevoerde schilderbeurt beschermt het huis tegen de elementen

In Nederland kennen we een veelzijdig klimaat met afwisselend regen, wind en zon. Door het schilderwerk in de lente te plannen, zorgt u ervoor dat uw huis optimaal beschermd is voordat de zomerhitte toeslaat. Zo voorkomt u niet alleen schade aan het houtwerk, maar geeft u ook de esthetische waarde van uw woning een boost.

En een bezoek van Schildersbedrijf Dreijer in het voorjaar kan u meer voordeel opleveren dan alleen een mooie woning. Zo kunnen wij uw platte dak of wanden tevens voorzien van Climate coating, een afwerking die helpt uw woning geïsoleerd te houden. Lekker koel in de zomer, behaaglijk warm in de winter.

Onze schilders werken netjes en gedetailleerd. Geen rommel of werk voor u, wij ruimen altijd de werkplek op en laten het net achter. Een geruststellend idee voor u als opdrachtgever. Tevens is het goed om te weten dat het inhuren van onze schilders een duurzame keuze is.

Een grondige voorbereiding kenmerkt ons werk
Bij Schildersbedrijf Dreijer gaan we niet voor een snel maar kortdurend resultaat. Doordat wij echt de tijd nemen voor uw schilderopdracht, en het houtwerk grondig voorbereiden, gaat ons schilderwerk veel langer mee dan dat van de hobby-schilder. Daarbij zorgt het gebruik van alleen de beste materialen ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw schilderwerk. Dat merkt u in de portemonnee.
Goed onderhouden schilderwerk van Schilderbedrijf Dreijer gaat écht langer mee!

De mogelijkheden bij Schildersbedrijf Dreijer in Beerta
U kunt bij ons terecht voor het schilderen of coaten van uw woning, waarbij wij tevens kleine oneffenheden repareren, zoals beschadigd hout door houtrot.
Ook houten onderdelen, zoals deuren of plinten, maken wij tijdens onze werkzaamheden graag voor u op maat.
Daarnaast kunnen wij bij het schilderen van uw kozijnen direct nieuwe beglazing plaatsen. Ons HR++ isolatieglas, beschermt uw woning optimaal tegen temperatuursinvloeden van buitenaf.
Wilt u houten onderdelen, zoals tafels, deuren en keukenkastjes, graag in een andere kleur laten overspuiten? Ook spuitwerk kunnen wij vakkundig voor u uitvoeren.
Tevens kunt u bij ons terecht voor het GlansGarant onderhoudsplan, waarbij wij het onderhoud van uw schilderwerk verzorgen, wat inhoudt regelmatige controle op haarscheurtjes en natuurlijk indien nodig een nieuwe schilderbeurt.
Hebt u een andere wens? Wij denken graag met u mee en adviseren over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op, of neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio voor alle foto's van ons werk. Voor vragen kunt u ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

0597-331305
06-50517850
WhatsApp ons
info@schildersbedrijfdreijer.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta

21 februari 2024 - Vakschilder Dreijer, bekend in Groningen, Drenthe en omstreken, heeft mooi nieuws voor inwoners van deze regio die binnenschilderwerk hebben dat nodig gedaan moet worden. Speciaal tijdens deze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.