HET IS TIJD VOOR BINNENSCHILDERWERK!

HET IS TIJD VOOR BINNENSCHILDERWERK!

HET IS TIJD VOOR BINNENSCHILDERWERK! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 13 oktober 2021

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Zijn uw wanden, plafonds, deuren en kozijnen toe aan vernieuwing? Wilt u tijdens de donkere maanden van het jaar opgevrolijkt worden door een smetteloze staat van uw interieur? Een net en mooi afgewerkte staat van het binnenschilderwerk geeft uw huis een verzorgde en stijlvolle uitstraling.
Is het weer een hele tijd geleden dat de binnenkant van uw woning geschilderd is? Dan is het wellicht tijd om het opnieuw te laten doen.

Wij verzorgen graag voor u de volgende werkzaamheden:
Deuren schilderen
(Binnen) Kozijnen schilderen
Trap schilderen
Alle houtwerk inspecteren en herstellen van beschadigingen
Wanden en plafonds schilderen
Keuken schilderen
Keukenkastjes spuiten in alle gewenste kleuren

Waarom is het binnenschilderwerk zo belangrijk?
Naast het uiterlijk en de uitstraling van uw woning komt niet op de laatste plaats het belang van de bescherming van de woning en de gebruikte materialen.
Loszittende en afgebladderde verf en vochtplekken dragen niet bij aan uw woongenot of aan de uitstraling van uw huis waar u dagelijks vele uren in doorbrengt. Daarnaast biedt een verzorgd en professioneel aangebrachte verflaag een goede bescherming voor de onderliggende materialen. Hierdoor heeft u minder last van slijtage, wat heel belangrijk is bij intensief gebruikte delen zoals bijvoorbeeld trappen en kozijnen. Tevens heeft een verflaag schimmelwerende werking, schimmels gedijen niet goed op verf en kunnen zich niet aan verf hechten. Dit is uitermate belangrijk in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Een mooie dekkende streeploze laag verf aanbrengen is moeilijker dan het op de eerste gezicht lijkt. Bedenk ook dat een goed uitgevoerd binnenschilderwerk gezichtsbepalend is voor uw complete interieur.
Het ervaren team van Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta levert uitstekende kwaliteitswerk met een gedegen voorbereiding, een goed advies en een realistische prijsindicatie. Hiervoor komen wij eerst langs op uw locatie zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Meer weten over Schildersbedrijf Dreijer? Kijk dan eens op https://www.schildersbedrijfdreijer.nl naar onze projecten! Volg ons op social media en lees op Facebook de reacties van onze tevreden klanten!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.