Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning?

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning?

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 21 maart 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Het voorjaar is op de kop af één dag jong, en we hebben al een klein voorproefje van het heerlijke weer mogen beleven. Krijgt u ook meteen de voorjaarskriebels? Hebt u zin om in uw huis de boel lekker open te gooien, te luchten, het voorjaar binnen te laten? Wij lopen het schilderwerk graag voor u na zodat u deze lente weer heerlijk kan genieten van uw woning!

Langer licht
Het voorjaar biedt een groot voordeel ten opzichte van de donkere wintermaanden: het is langer licht! Dat betekent opstaan met het geluid van fluitende vogels, heerlijk in het licht ontbijten en natuurlijk 's avonds ook langer genieten van het natuurlijke licht, binnen én buiten!

Een klein nadeel van al dat licht is natuurlijk wel dat verwaarloosd schilderwerk direct meer opvalt. Maak van de nood een deugd en laat uw schilderwerk dit voorjaar even nalopen door een professional. Onze schilder komt graag bij u langs voor een professionele blik op het schilderwerk. Wij maken vervolgens een persoonlijk schilderplan op maat, waarbij u bepaalt wat er gaat gebeuren en welke diensten wij vakkundig voor u mogen uitvoeren.

Houtrot ontdekt? Geen probleem voor Schildersbedrijf Dreijer
Onze vakmensen hebben niet alleen een gedegen schilderopleiding gevolgd, maar weten ook e.e.a. van het opsporen, verwijderen en herstellen van houtrot in deuren, kozijnen en overig houtwerk. Het ontdekken van houtrot tijdens schilderwerkzaamheden is voor ons dan ook geen belemmering, wij repareren de rotte delen graag voor u. Waar mogelijk doen wij dit direct ter plaatse op locatie, en anders in onze werkplaats in Beerta.

Kleurkeuze: een fris voorjaarspalet of liever tijdloos?
De keuze is reuze, dat geldt ook voor de mogelijkheden op het gebied van kleur bij Schildersbedrijf Dreijer. Met onze kleurstalen schetsen wij u een duidelijk beeld van hoe uw woning eruit kan gaan zien. Gaat u voor een frisse voorjaarskleur, zoals een pasteltint of mintkleur, of kiest u een kleur die bij elk seizoen past, zoals tijdloos wit, antraciet of donkerbruin?

Met Schildersbedrijf Dreijer besteedt u het schilderwerk uit aan een vakman. Wij zorgen ervoor dat u weer voor jarenlang plezier heeft van u schilderwerk, zonder dat u er omkijken naar heeft. Zo kunt u zodra de zomer echt begint oprecht genieten van elke zonnestraal. Geen nare plekken of achterstallig schilderwerk te zien wanneer u nu de hulp inschakelt van Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta. Bij ons krijgt u echt waar voor uw geld!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder en zijn pas tevreden als u dat bent.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

11 mei 2023 - Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het... lees verder »

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

20 april 2023 - Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.