Houd de warmte buiten met Topshield dak coating

Houd de warmte buiten met Topshield dak coating

Houd de warmte buiten met Topshield dak coating Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 22 mei 2018

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Tijd om te besparen op uw energierekening? Houd de warmte buiten met Thermoshield! Is het zo warm dat de airco op kantoor overuren draait? Bent u met een bezweet voorhoofd aan het werk en kost het koel houden van het pand handenvol geld? Dan is Topshield zeker wat voor u!

Topshield van Thermoshield is een unieke coating die kan worden aangebracht op het dak. Deze dakverf reflecteert tot wel 86% van het zonlicht waardoor het dak minder snel opwarmt en het binnen heerlijk koel blijft.

Topshield kan worden aangebracht op zowel bitumen, betonnen en metalen (platte) daken. De coating bevat kleine, keramische bolletjes die het zonlicht weerkaatsen. Daarnaast beschermt Topshield het dak ook tegen schadelijk ultraviolet licht, waardoor de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Topshield is milieuvriendelijk in gebruik vanwege de samenstelling van het product, maar ook omdat de binnentemperatuur omlaag kan zonder intensief gebruik van de airco. Hierdoor is het product zeer geschikt voor gebruik bij daken van scholen, fabrieken en kantoren.

Vallen de mussen weer eens van het dak? Houd het hoofd koel.
Bel Schildersbedrijf Dreijer in Beerta en infomeer naar Topshield. Telefoonnummer 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.