Industrieel schilderwerk

Industrieel schilderwerk

Industrieel schilderwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 9 augustus 2020

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Industriële opslagruimtes, silo’s, magazijnen, machines, dat alles is onderhevig aan slijtage, vervuiling, gebruikssporen en weer- en omgevingsinvloeden. Toch is het van groot belang voor de uitstraling van elk bedrijf dat de gebouwen en het machinepark er goed verzorgd zijn en uitzien, niet alleen voor het commerciële imago van het bedrijf maar ook voor het verlengen van het gebruiksleven hiervan. Goed onderhouden gebouwen en het machinepark zorgen voor een positieve eerste indruk bij uw potentiële opdrachtgevers en bij alle bezoekers die u ontvangt.

Conserveren en behouden

Goed en tijdig onderhoud van uw bezittingen voorkomt grotere kosten en waardeverlies. Het is helaas vaak zo dat preventief onderhoud niet op het lijstje van de hoogste prioriteiten ligt. Menigeen schuift het voor zich uit, omdat de situatie niet alarmerend lijkt. Uitlaatgassen, weersinvloeden en leeftijd tasten uw gebouwen aan en veroorzaken een niet zo frisse aanblik van uw bezittingen. De specialisten van Schildersbedrijf Dreijer kunnen u adviseren over de manieren voor een juist onderhoud om uw pand, magazijn, machines en installaties weer in optimale vorm te krijgen. Als resultaat van ons advies en verrichte werkzaamheden bespaart u uiteindelijk extra kosten en extra tijd.


Vakkundig team van Schildersbedrijf Dreijer

De vakmensen van Schildersbedrijf Dreijer zijn beschikbaar voor industrieel schilderwerk opdrachten.
Wij voeren op hoogwaardige en duurzame manier al uw opdrachten voor schilderwerk uit om uw industriële gebouwen, bijgebouwen en machines te vernieuwen en te conserveren. Wij zijn gespecialiseerd in vele vormen van industrieel schilderwerk. Onze medewerkers werken met zowel klassieke schildertechnieken alsook nieuwe spuittechnieken zoals airless spuitwerk. Airless spuitwerk wordt meestal toegepast op grote oppervlakken en zorgt voor een gelijkmatig streeploos resultaat. Tevens behoort airless spuitwerk tot de technieken die het beoogde resultaat snel bereiken omdat de droogtijd relatief kort is.

Schildersbedrijf Dreijer streeft naar een kwalitatief hoogwaardig resultaat, waarbij de milieu aspecten, duurzaamheid en betrouwbaarheid bij ons hoog in de vaandel staan.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Industrieel schilderwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Industrieel schilderwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Industrieel schilderwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

30 oktober 2023 - Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw... lees verder »

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

5 oktober 2023 - Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.