Laat het voorjaar maar komen!

Laat het voorjaar maar komen!

Laat het voorjaar maar komen! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 20 februari 2018

E-mail Albert Dreijer Linkedin

De dagen lengen, en het voorjaar komt voorzichtig aan weer in zicht. Wellicht wordt het deze lente tijd om eindelijk eens de buitenkant van uw woning aan te pakken, een schildersklus waar u al enige tijd tegenop ziet? Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta neemt u deze zorg graag uit handen!

U kunt zich alvast gaan beraden op de kleur die u wilt. Wellicht zijn er ook tuinmeubelen die aan onderhoud toe zijn? Houten tafels, banken en stoelen bijvoorbeeld, kunnen door ons vakkundig worden geschuurd en voorbehandeld, waarna we ze strak in de lak zetten. Zo ziet uw tuinmeubilair er als nieuw uit, en kan het weer jaren mee!

Vindt u het lastig te bepalen welke kleur u moet kiezen voor uw woning? Wij geven graag advies. Wij schilderen uitsluitend met Sigma Allure. Dit is een hoogwaardige kwaliteitsverf met een prachtige glans, die staat voor optimale bescherming van uw woning of bedrijfspand.

Laat het voorjaar maar komen!
Bel met 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl en reserveer nu alvast uw schildersteam zodat u straks als eerste de lentestralen oppikt in uw eigen tuin, omgeven door uw prachtig in de lak gezette tuinmeubelen en woning.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.