Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd

Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd

Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 21 juni 2022

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Verdient uw woning alleen de beste kwaliteit? Wilt u geen omkijken meer hebben naar het schilderwerk? Het wordt steeds lastiger om een vakman te vinden op het gebied van schilderwerk, soms kun je pas het volgende seizoen terecht voor een eerste afspraak. Maar met het onderhoudsplan van GlansGarant bent u verzekerd van een grote schilderbeurt, jaarlijkse controles mét onderhoud voor zowel het binnen- als buitenschilderwerk van uw woning of vakantieverblijf, en periodiek een grote herschilderbeurt.

Wat is het GlansGarant onderhoudsplan?

Het GlansGarant onderhoudsplan is een meerjarenplan waarbij uw woning op het gebied van schilderwerk door een vakschilder in topconditie wordt gehouden. U betaalt hiervoor een van te voren overeengekomen vast maand- of jaarbedrag. Na de eerste schilderbeurt wordt de woning jaarlijks gecontroleerd, waarbij onderhoud direct wordt uitgevoerd. Eens in de 6 tot 8 jaar wordt er een complete herschilderbeurt uitgevoerd, zonder extra bijkomende kosten.

Zo bent u te allen tijde verzekerd van een optimale staat van het schilderwerk van uw woning.

De topkwaliteit van Schildersbedrijf Dreijer in combinatie met GlansGarant
Enkel de beste schilders mogen zich aansluiten bij het GlansGarant onderhoudsplan. Schildersbedrijf Dreijer heeft met zijn jarenlange ervaring als kwaliteitsschilder zijn sporen verdiend, en mag zich al jaren GlansGarant schilder noemen. Sluit u een onderhoudsplan af voor uw woning in Winschoten, Beerta, Finsterwolde of elders in de omgeving Oldambt, dan bent u met Schildersbedrijf Dreijer verzekerd van de beste kwaliteit in de regio!

Wat is er inbegrepen bij het GlansGarant plan?
Elke woning is anders. Het onderhoudsplan dat u afsluit is dan ook op maat voor uw woning gemaakt. Naar aanleiding van uw offerteaanvraag wordt er contact met u opgenomen. Een van onze schilders komt vervolgens bij u langs om uw wensen door te spreken en de woning te bekijken. Aan de hand daarvan wordt een uniek onderhoudsplan opgesteld.

Qua schilderwerk kunt u denken aan onder andere:

  • Plafonds
  • Muren
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Plinten
  • Trappen
  • Keuken

Tevens worden bij de jaarlijkse controle de kitranden gecontroleerd om te kijken of deze nog mooi aansluiten op het hout- en schilderwerk. Bij de wanden en plafonds hebt u de keuze uit spuiten of sauzen.

Alleen de beste producten geven die unieke en optimale glans
Wij werken uitsluitend met de beste verf- en lakproducten, om ervoor te zorgen dat u nog langer plezier heeft van uw schilderwerk. Daarvoor gebruiken wij Sigma, een duurzame kwaliteitsverf die bekend staat om zijn unieke glans. In combinatie met het onderhoudsplan van GlansGarant bent u voor de komende jaren verzekerd van de beste kwaliteit schilderwerk met die unieke glans die u van ons gewend bent.

Maak direct een afspraak of lees meer op de website van GlansGarant.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning?

21 maart 2023 - Het voorjaar is op de kop af één dag jong, en we hebben al een klein voorproefje van het heerlijke weer mogen beleven. Krijgt u ook meteen de voorjaarskriebels? Hebt u zin om in uw huis de boel... lees verder »

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze

10 januari 2023 - Wilt u verzekerd zijn van een lange houdbaarheid van uw schilderwerk? Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteitsproducten om ervoor te zorgen dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.