Mooie review bereikt de 500 weergaven

Mooie review bereikt de 500 weergaven

Mooie review bereikt de 500 weergaven Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 17 november 2022

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wanneer u Schildersbedrijf Dreijer voor uw schildersopdracht inhuurt, zullen wij er alles aan doen om de klus naar tevredenheid te klaren. En waar andere schildersbedrijven misschien het liefst zo snel mogelijk met schilderen beginnen, besteden wij juist veel zorg aan de voorbereiding van het schilderen, en aan het vinden van de juiste kwaliteitsmaterialen die wij gaan gebruiken tijdens het schilderwerk.

Oprechte waardering van de klant, hoe mooi is dat?

Het is dan natuurlijk altijd leuk om te merken dat jouw werk en de inspanningen die je levert worden gewaardeerd door de klant. Niet zelden ontvangen onze schilders wat lekkers of een oprecht bedankje van de mensen voor wie zij vele uren in alle vroegte zijn opgestaan en vanuit hun beste kunnen hebben geschilderd. Dat waarderen wij op onze beurt dan weer heel erg. Zo ook het berichtje dat we recent kregen betreffende een beoordeling van ons schildersbedrijf. De review van deze klant had op Google namelijk de 500 weergaven bereikt, en daarmee hebben zij al een hele hoop mensen geholpen om een overwogen keus te maken op het gebied van schilderen en schildersbedrijven in de regio.

Goede wijn...
Kent u het gezegde goede wijn behoeft geen kroon? Wij gaan niet oordelen of wij `goede wijn` zijn, dat laten wij aan onze klanten over. Maar wij willen zeker onze waardering uitpreken voor het feit dat mensen hun positieve ervaringen met Schildersbedrijf Dreijer graag blijken te delen met anderen. Voor ons is dit een zeer mooi onderdeel van het werk, en toont maar weer eens het belang van écht contact met de klanten. Er voor elkaar zijn, en klaar staan, ook wanneer iets onverhoopt een keer niet naar wens verloopt.

Wilt u liever zelf oordelen over ons schilderwerk, en hebt u een klus liggen waar met liefde en zorg aan gewerkt mag worden? Bel Schildersbedrijf Dreijer voor een offerte voor uw schilderwerk of houtherstelopdracht, en wie weet zien we u zeer binnenkort terug, als wij onze uiterste best doen de klus zo mooi mogelijk te klaren.

Bent u benieuwd wat anderen nog meer zeggen over Schildersbedrijf Dreijer? Bekijk dan onze Google reviews via deze link: Google reviews.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

11 mei 2023 - Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het... lees verder »

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

20 april 2023 - Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.