Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 5 oktober 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant Onderhoudsabonnement.

Voorkom onverwachte en hoge schilderkosten

Wanneer u gesteld bent op uw woning wilt u het liefst dat deze altijd goed in de verf zit. Dit is immers zeer bepalend voor een eerste aanblik en wanneer die in orde is, geniet u nog meer van uw geliefde thuis. Het oogt netjes en verzorgd wanneer het schilderwerk geen achterstallig onderhoudt vertoon en er zichtbaar goed voor de woning wordt gezorgd.

Schildersbedrijf Dreijer biedt in samenwerking met GlansGarant u de mogelijkheid van een perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. Wij komen uw schilderwerk met regelmaat nakijken en controleren, en voeren iedere 6-8 jaar een volledige schilderbeurt uit. Zonder financiële verrassingen en zonder geregel. Dat is de zekerheid van het GlansGarant Onderhoudsabonnement.

Vele mensen gingen u voor. Doordat een belangrijke zorg en kostenpost wordt weggenomen, houdt men meer tijd over voor de leuke dingen in het leven, zoals genieten van tijd met familie en vrienden, van het buitenleven of een avontuurlijke of zonovergoten vakantie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke offerte voor het GlansGarant Onderhoudsplan aan, en geniet meer van uw woning, die wij voor u - te allen tijde - voorzien van een perfecte afwerking op het gebied van schilderwerk.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.