Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 5 oktober 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant Onderhoudsabonnement.

Voorkom onverwachte en hoge schilderkosten

Wanneer u gesteld bent op uw woning wilt u het liefst dat deze altijd goed in de verf zit. Dit is immers zeer bepalend voor een eerste aanblik en wanneer die in orde is, geniet u nog meer van uw geliefde thuis. Het oogt netjes en verzorgd wanneer het schilderwerk geen achterstallig onderhoudt vertoon en er zichtbaar goed voor de woning wordt gezorgd.

Schildersbedrijf Dreijer biedt in samenwerking met GlansGarant u de mogelijkheid van een perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. Wij komen uw schilderwerk met regelmaat nakijken en controleren, en voeren iedere 6-8 jaar een volledige schilderbeurt uit. Zonder financiële verrassingen en zonder geregel. Dat is de zekerheid van het GlansGarant Onderhoudsabonnement.

Vele mensen gingen u voor. Doordat een belangrijke zorg en kostenpost wordt weggenomen, houdt men meer tijd over voor de leuke dingen in het leven, zoals genieten van tijd met familie en vrienden, van het buitenleven of een avontuurlijke of zonovergoten vakantie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke offerte voor het GlansGarant Onderhoudsplan aan, en geniet meer van uw woning, die wij voor u - te allen tijde - voorzien van een perfecte afwerking op het gebied van schilderwerk.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

30 oktober 2023 - Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw... lees verder »

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

5 oktober 2023 - Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.