Oude meubels opknappen? Doe het nu!

Oude meubels opknappen? Doe het nu!

Oude meubels opknappen? Doe het nu! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 16 november 2020

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Trend - van oud weer nieuw maken
Het is een echte trend, je oude meubels een tweede kans te geven. En zeg maar zelf, is het niet hartstikke leuk om een oud kastje van je oma of dat aparte dressoir een fikse opknapbeurt te geven zodat ze weer het stralende middelpunt van je kamer worden? En dan heb je ook nog een bijzonder en authentiek stuk wat niemand anders heeft. Maar het kan natuurlijk dat knutselen met oude meubelen, schuren, gronden en aflakken niet helemaal jouw ding is. Geen punt! Schildersbedrijf Dreijer neemt de klus graag uit jouw handen en zal er voor zorgen dat jouw meubelstuk weer een prachtig eyecatcher gaat worden.
Niet slechts enkele meubelstukken, maar ook je keukenkastjes waar je op uitgekeken bent, kunnen door de schilders van Schildersbedrijf Dreijer vakkundig in moderne kleuren gespoten worden, strak en streeploos, waardoor je met een kleine investering ineens in bezit bent van een heel nieuwe verrassende keuken.

Distressed meubels, wat is dat?
In feite weinig anders dan de behandeling waardoor jouw splinternieuwe spijkerbroek verwassen uitziet en op vele plaatsen gescheurd en versleten is. En dat terwijl je het aankoopbonnetje nog vasthoudt. Ook meubels zijn niet ontkomen aan een distressed trend waarbij ze door het deskundig schuren op strategische plaatsen, overal waar na lang gebruik slijtage zal ontstaan, een verweerde look krijgen. Gecombineerd met mooie trendy kleuren, mat of juist hoogglanzend, krijgt het meubelstuk een tijdloos elegant effect van een echte stukje antiek.
Je kunt het effect nog vergroten door speciale handgrepen, poten of knoppen aan te brengen.
Ben je niet zeker wat je wilt en in welke kleur? Laat je adviseren door de specialisten van Schildersbedrijf Dreijer. Zij kunnen je een kleurstelling aanbevelen dat perfect aansluit bij de rest van je interieur.

Keuken vernieuwen door kastjes te spuiten
Past uw keuken niet meer bij de rest van uw interieur? Of heeft u er gewoon genoeg van en wilt u iets anders? De kastjes verkeren nog in prima staat en dat geldt voor de rest van uw keuken ook, er is dus geen enkele reden om een nieuwe keuken aan te schaffen. In dat geval kunt u het beste kiezen voor het opnieuw spuiten van uw keukenkastjes in een nieuwe kleur. Ook hier kan een mooi finishing touch bereikt worden met nieuwe handgrepen, of juist helemaal zonder.
De schilders van de Schildersbedrijf Dreijer in Oldambt geven uw keuken een complete en duurzame make-over, u heeft er weer voor jaren geen omkijken meer naar. U kunt kiezen uit tientallen frisse kleuren.

Folie, kunststof, gelakt of op hout?
Wij spuiten uw keuken professioneel op vrijwel alle ondergronden.

Wilt u meer weten? Bel of app ons gerust voor een offerte.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Oude meubels opknappen? Doe het nu! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Oude meubels opknappen? Doe het nu! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.