Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 11 mei 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het gelukkig vrij eenvoudig om een nieuwe kleur eerst even digitaal te testen. Wij van Schildersbedrijf Dreijer vertellen hier graag wat meer over.

Als het gaat om het kiezen van een nieuwe kleur voor je woning ga je in de meeste gevallen niet over één nacht ijs. Zo is er niet alleen de kleurkeuze uit licht of donker, fel of zacht en modern of tijdloos, maar daarnaast spelen natuurlijk ook persoonlijkheid en smaak een rol. Waar de een gaat voor een bonte verzameling van kleuren, kiest een ander liever voor sober. Dat kan een goede reden zijn om de kleurkeuze van het schilderwerk voor de woning eerst even digitaal uit te testen. Dit kan met een foto van uw woning vrij eenvoudig gedaan worden via een tool van ons favoriete verfmerk Sigma.

Sigma biedt de beste kwaliteit voor uw schilderwerk

Schildersbedrijf Dreijer gaat altijd voor het beste resultaat, daarom bereiden wij ons schilderwerk altijd grondig voor. Daarnaast werken wij alleen met de beste producten, waaronder de kwaliteitslak van Sigma. Deze topverf is verkrijgbaar in vele kleuren, van felle tinten zoals de primaire kleuren, tot natuurtinten zoals zoals off-white, beige en steen. Er zijn te veel kleuren om op te noemen en zoals dat vaak gaat, maakt dit de keuze voor de juiste kleur alleen nog maar lastiger.

Daarom biedt Sigma een handige tool waar u een foto van uw woning kunt uploaden, en vervolgens diverse kleurkeuzen kunt uitproberen. Ga hiervoor naar Sigma Visualize color, en upload een goede, scherpe foto van wat u wilt schilderen, of kies één van de voorbeeldfoto's. Selecteer vervolgens een kleur voor uw project, u kunt meerdere kleuren opslaan.

Nu kunt u beginnen met digitaal schilderen! Vink de juiste kleur aan, en klik op het te schilderen gedeelte in de foto. Afhankelijk van de kwaliteit van de afbeelding kan het laden een aantal tellen in beslag nemen (de voorbeeldfoto's laden wat sneller), en dan ziet u het resultaat. Op deze manier kunt u eenvoudig verschillende kleuren voor uw project vergelijken.

Liever het oog van een vakman? Bel Schildersbedrijf Dreijer in Beerta

Wilt u liever dat er een vakschilder langskomt, en met u meedenkt en -kijkt? Neem vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf Dreijer, wij komen graag bij u langs om u te voorzien van advies en een passende offerte voor uw schildersopdracht.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

11 mei 2023 - Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het... lees verder »

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

20 april 2023 - Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.