Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 11 mei 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het gelukkig vrij eenvoudig om een nieuwe kleur eerst even digitaal te testen. Wij van Schildersbedrijf Dreijer vertellen hier graag wat meer over.

Als het gaat om het kiezen van een nieuwe kleur voor je woning ga je in de meeste gevallen niet over één nacht ijs. Zo is er niet alleen de kleurkeuze uit licht of donker, fel of zacht en modern of tijdloos, maar daarnaast spelen natuurlijk ook persoonlijkheid en smaak een rol. Waar de een gaat voor een bonte verzameling van kleuren, kiest een ander liever voor sober. Dat kan een goede reden zijn om de kleurkeuze van het schilderwerk voor de woning eerst even digitaal uit te testen. Dit kan met een foto van uw woning vrij eenvoudig gedaan worden via een tool van ons favoriete verfmerk Sigma.

Sigma biedt de beste kwaliteit voor uw schilderwerk

Schildersbedrijf Dreijer gaat altijd voor het beste resultaat, daarom bereiden wij ons schilderwerk altijd grondig voor. Daarnaast werken wij alleen met de beste producten, waaronder de kwaliteitslak van Sigma. Deze topverf is verkrijgbaar in vele kleuren, van felle tinten zoals de primaire kleuren, tot natuurtinten zoals zoals off-white, beige en steen. Er zijn te veel kleuren om op te noemen en zoals dat vaak gaat, maakt dit de keuze voor de juiste kleur alleen nog maar lastiger.

Daarom biedt Sigma een handige tool waar u een foto van uw woning kunt uploaden, en vervolgens diverse kleurkeuzen kunt uitproberen. Ga hiervoor naar Sigma Visualize color, en upload een goede, scherpe foto van wat u wilt schilderen, of kies één van de voorbeeldfoto's. Selecteer vervolgens een kleur voor uw project, u kunt meerdere kleuren opslaan.

Nu kunt u beginnen met digitaal schilderen! Vink de juiste kleur aan, en klik op het te schilderen gedeelte in de foto. Afhankelijk van de kwaliteit van de afbeelding kan het laden een aantal tellen in beslag nemen (de voorbeeldfoto's laden wat sneller), en dan ziet u het resultaat. Op deze manier kunt u eenvoudig verschillende kleuren voor uw project vergelijken.

Liever het oog van een vakman? Bel Schildersbedrijf Dreijer in Beerta

Wilt u liever dat er een vakschilder langskomt, en met u meedenkt en -kijkt? Neem vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf Dreijer, wij komen graag bij u langs om u te voorzien van advies en een passende offerte voor uw schildersopdracht.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.