Profiteer deze winter van onze schilderkorting!

Profiteer deze winter van onze schilderkorting!

Profiteer deze winter van onze schilderkorting! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 3 november 2022

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Een van de mooiste seizoenen is in aantocht: de winter. Toch is dit voor een schildersbedrijf ook altijd direct het lastigste seizoen. Een vakschilder werkt natuurlijk het liefst gewoon door deze periode, maar buiten schilderen zit er nu vaak even niet in. Het is te koud, te nat of te guur weer (grappig trouwens, dat zowel guur als onguur hetzelfde betekent, vindt u niet?), en daardoor zijn wij toch een beetje gebonden aan binnenwerkzaamheden gedurende deze periode.

Omdat onze schilders hun werkzaamheden graag blijven voortzetten, mogen wij u een leuke korting aanbieden tijdens de koude maanden van het jaar, ook wel `winterschilderkorting` genaamd. Dit houdt in dat u een vast bedrag per man, per dag korting krijgt, als u in de winter uw woning of bedrijfspand laat schilderen door de vakmannen van Schildersbedrijf Dreijer. Of uw boot natuurlijk. Of uw keukenonderdelen, meubels, etc. De korting is namelijk geldig op álle diensten van Schildersbedrijf Dreijer!

Leuke korting op schilderwerk, houtrotherstel en nog veel meer bij Schildersbedrijf Dreijer

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Schildersbedrijf Dreijer krijgt u van vrijdag 18 november 2022 tot vrijdag 10 maart 2023 korting op uw schildersklus of houtherstelwerkzaamheden. Ook het overspuiten van keukenonderdelen behoort hierbij tot de mogelijkheden. Waar mogelijk werken wij op locatie, maar wij werken tevens in ons ruime atelier waar het vakkundige Dreijer-team onder leiding van Bert Dreijer van hout - bijna - alles kan maken!

Wat is de prijs van een winterschilder?
De winterschilderpremie is van toepassing op alle klussen en geldig bij afname vanaf 3 dagen. Wacht niet te lang met het inplannen van uw schildersopdracht, want voor we het weten zijn de winterse dagen en de tijd van lichtjes en knetterend haardvuurtjes alweer voorbij, en zullen de eerste vogels zich weer vrolijk fluitend in de bomen begeven om het ontluikende voorjaar te verwelkomen.

Contact opnemen voor een vrijblijvende offerte
Bel of e-mail het team van Schildersbedrijf Dreijer om uw wensen voor deze winter te bespreken. In overleg is er veel mogelijk, wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Bekijk ook eens foto's van ons werk op de projectenpagina of neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave van Schildersbedrijf Dreijer.
Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta

21 februari 2024 - Vakschilder Dreijer, bekend in Groningen, Drenthe en omstreken, heeft mooi nieuws voor inwoners van deze regio die binnenschilderwerk hebben dat nodig gedaan moet worden. Speciaal tijdens deze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.