Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 23 februari 2024

Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht het verfijnde schilderwerk van dit bedrijf hebben mogen aanschouwen. Maar hoe is dit allemaal begonnen? Daarvoor gaan we meer dan 30 jaar terug.

Ondernemersdiploma in combinatie met schilderservaring
Bert Dreijer werkte begin jaren 90 in loondienst, toen het ondernemerschap hem steeds meer aantrok. Met genoeg ervaring als vakschilder, en zijn ondernemersdiploma op zak, besloot Bert voor zichzelf te beginnen en Schildersbedrijf Dreijer was geboren. Toen na vijf jaar broer Albert Dreijer zich ook bij het bedrijf voegde, vormden de broers, samen met een team van professionele schilders, een bloeiend bedrijf dat tal van schildersklussen in de regio met liefde voor het vak verzorgde.

Binnen- en buitenschilderwerk dat jaren meegaat en uitblinkt in kwaliteit

De broers Dreijer hebben naam gemaakt met schilderwerk dat écht jaren meegaat. Tussen de hobbyschilders en zelfbenoemde bedrijven steekt Schildersbedrijf Dreijer er met kop en schouders bovenuit. Zowel het binnen- als buitenschilderwerk wordt sinds jaar en dag geroemd om het vakmanschap en de precisie, maar ook het nette werken van de schilders, en de duurzaamheid van het werk vallen op. Schilderwerk van Schildersbedrijf Dreijer gaat namelijk écht veel langer mee dan dat van anderen.

De taakverdeling onderling is zowel helder als effectief. Waar Bert het liefst de hele dag in de werkplaats en op locatie bezig is, weet Albert ook op het kantoor de zaken aan te pakken. Zo heeft het schildersbedrijf een trouwe klantenkring en een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen, met jaarlijks terugkerende thema's als schilderwerk en onderhoud.

Welke ontwikkeling is er te zien in het schilderen vroeger vs. nu?
Met meer dan 30 jaar schilderervaring zien ze bij Schildersbedrijf Dreijer dat de verven en lakken steeds duurzamer worden, er wordt meer rekening gehouden met natuur en milieu en dat is een mooie ontwikkeling. Daarbij wordt spuitwerk steeds populairder. Door professioneel te laten spuiten krijg je een strakke, egale dekking, en dit levert vooral bij grote oppervlakten tijdswinst op.
Maar de snelste tijd neerzetten is hier nooit het doel geweest. "Uw tevredenheid is onze garantie", zo luidt het motto bij Schildersbedrijf Dreijer. Vakwerk leveren, dát is waar men het voor doet. Met liefde en passie voor het vak, al meer dan 30 jaar lang.

Wat staat er in de nabije toekomst op de planning?

Zolang het weer onstuimig is, wordt er nog niet buiten geschilderd, en dat biedt kansen voor iedereen die nu echt eens zijn binnenschilderwerk wil laten aanpakken. Wilt u dit professioneel uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact op met Schildersbedrijf Dreijer voor het maken van een afspraak, hier staan ze voor u klaar.


Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.