Stookkosten verlagen? Kies voor ClimateCoating ThermoProtect!

Stookkosten verlagen? Kies voor ClimateCoating ThermoProtect!

Stookkosten verlagen?  Kies voor ClimateCoating ThermoProtect! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 24 september 2021

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Schildersbedrijf Dreijer heeft recentelijk in een aantal projecten de buitengevel van een woning afgewerkt met een bijzonder product, namelijk met het keramische filter van ClimateCoating ThermoProtect (zie foto’s).
Zoals het naam al duidelijk maakt, heeft deze buitengevel afwerking een positief invloed op bepalende factoren in ons binnenklimaat zoals temperatuur en de aanwezigheid van vocht.

Isolatie eigenschappen
Naast deze uitstekende eigenschappen is het levensduur van ClimateCoating lang waardoor de onderhoudsinterval van de buitengevel aanzienlijk verlengd wordt.
Het keramische filter zorgt er niet alleen voor dat de stookkosten in het winterseizoen beduidend afnemen, maar verkleint daardoor ook de CO2 uitstoot. In de zomer heeft het een sterk regulerende werking waardoor de gebouwen minder vatbaar zijn voor grote opwarming. Hierdoor bespaart men fors op de energiekosten voor airconditioning.

Vochtregulerend
Een volgende prettige eigenschap van het keramische filter is zijn vermogen om de gevel actief te ontvochtigen. Bij regen sluit het keramische filter zich af en houdt het indringen van de vocht actief tegen. Dit betekent onder andere een verbetering van de isolatiewaarde met maar liefst 50%. Droge muren isoleren veel beter dan vochtige, daarnaast krijgt de groei van mossen, algen en schimmels veel minder kans.
Het product heeft een matte uitstraling, het is dun en bijzonder elastisch en leverbaar in alle mogelijke kleuren.

Energiebesparend
ClimateCoating ThermoProtect is het eerste energiebesparende en CO2 reducerende voorbehandelingsproduct met een 10-jarige verzekerde garantie.
Alleen een aantal erkende schildersbedrijven, waaronder Schildersbedrijf Dreijer in Beerta, die door de leverancier van het product zijn geselecteerd werken met dit zeer innoverende product.

Wilt u ook besparen op energiekosten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.