Timmerwerk

Timmerwerk

Timmerwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 28 september 2020

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Naarmate de dagen korter worden en het weer niet meer uitnodigend is voor werkzaamheden buiten, is het misschien tijd om voor de feestdagen diverse reparaties en schilderwerkzaamheden binnen te gaan uitvoeren.
Schildersbedrijf Dreijer kan, naast het leveren van bekwaam en professioneel onderhoud van uw huis en schilderwerk, ook zorgen voor alle timmerwerkzaamheden en schilderwerk binnenshuis.

Schildersbedrijf Dreijer heeft een modern geoutilleerd en volleerd timmermansbedrijf. Wij zijn uitstekend in staat om alle benodigde timmerwerken voor u te verzorgen, in de kwaliteit dat u van ons gewend bent.

Of het gaat om een monumentaal pand, een originele Groningse boerderij, een te restaureren herenhuis om een woning waar u het een en ander aan wilt veranderen, te allen tijde kunt u een beroep doen op onze vakmensen.
En niet alleen dat, ook de nieuwbouwwoningen voorzien wij met plezier en ons vakmanschap van alle benodigde timmerwerkzaamheden.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleine opdrachten, wij leveren in alle gevallen gedegen timmerwerk van de beste kwaliteit.
Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

  • Houtrotreparaties
  • Afhangen van deuren
  • Aftimmeren van kasten op maat
  • Ornamenten restaureren en renoveren
  • Plaatsen van dorpels en kozijnen
  • Plaatsen van nieuwe vensterbanken

Kortom, alle voorkomende grote en kleine klussen in en rondom uw woning.

Wanneer het schilderwerk rondom uw huis afgerond is, en alles weer in een optimale staat verkeert, wat is dan makkelijker dan u te verzekeren dat het in de toekomst ook perfect blijft?

Dat kunt u eenvoudig realiseren door deel te nemen aan ons onderhoudsplan. Schildersbedrijf Dreijer biedt u in samenwerking met GlansGarant een unieke kans op een meerjarig onderhoudsplan dat het mogelijk maakt, zonder grote uitgaven ineens, uw woning jaar in, jaar uit in een perfecte staat te houden!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Timmerwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Timmerwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Timmerwerk Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.