Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 30 oktober 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw keuken, of ander binnenschilderwerk? In dit blog vertellen wij meer over het nut van het uitbesteden van uw schilderwerk aan een vakman. Welke voordelen biedt dit, en welk schilderwerk leent zich hier het beste voor?

Wat zijn de voordelen van schilderwerk laten uitvoeren door een professioneel schildersbedrijf?

Netheid
Er wordt netjes gewerkt. Van te voren worden alle onderdelen waar geen verf op mag komen, zoals aangrenzende ruiten, muren, ramen en vloeren, vakkundig afgeplakt om deze te beschermen. Na afloop ruimt een professioneel schildersbedrijf ook alle gemaakte `rommel` weer netjes op, zodat u hier geen werk van hebt.

Goede voorbereiding
Het te schilderen oppervlak wordt door de vakschilder grondig voorbereid, we noemen bijvoorbeeld het schuren en in de grondverf zetten van de ondergrond, zoals deuren en kozijnen, maar ook het herstellen van eventuele rotte plekken in het houtwerk, houtrot, wat wij in de meeste gevallen direct op locatie voor u kunnen uitvoeren.

Gebruik van kwaliteitsproducten
Schildersbedrijf Dreijer heeft als doel u voor langere tijd plezier te geven van uw schilderwerk. Om dit te kunnen verzorgen, maken wij alleen gebruik van producten van de beste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld het gerenommeerde kwaliteitsmerk Sigma. Ook voor het spuiten van muren en plafonds, bijvoorbeeld in uw keuken of woonkamer, gebruiken wij alleen hoogwaardige latexproducten.

Duurzaamheid gaat langer mee
Doordat wij zorgvuldig te werk gaan en gebruik maken van kwaliteitsproducten heeft u langer profijt van ons schilderwerk. En dat merkt u ook in uw portemonnee. Een compleet nieuwe schilderbeurt van uw binnen- of buitenschilderwerk is minder snel nodig.

Professioneel onderhoud voorkomt verval
Wij kunnen tevens voor u het onderhoud van het schilderwerk controleren. Zitten er barsten in het schilderwerk, zoals bij de trap of in het raamkozijn? Het oog van een vakman merkt de kleinste haarscheurtjes op, en weet hoe dit te herstellen. Wanneer oneffenheden op tijd worden ontdekt en hersteld, kan aantasting van het hout in veel gevallen worden voorkomen.

Uitstekende service
Bij ons geldt dat wij pas tevreden zijn, wanneer u dat bent. Schildersbedrijf Dreijer biedt dan ook uitstekende klantenservice. Wij zijn niet alleen bereikbaar voor het aannemen van een nieuwe schilderopdracht, maar ook zeker voor het ontvangen van uw feedback. Transparantie vinden wij tevens heel belangrijk. Hier kunt u zien welke ervaringen onze eerdere klanten met ons hadden.

Welk schilderwerk kan worden uitbesteed aan een bedrijf?

De ene klus is de andere niet, en het uitbesteden van schilderwerk kan verstandig zijn als je zelf niet de tijd, vaardigheden of zin hebt om de kwast op te pakken. Bepaalde projecten zijn echter meer geschikt voor uitbesteden aan een professional dan andere. Zo noemen wij bijvoorbeeld het spuiten van wanden en plafonds in keuken, slaapkamer en woonkamer, en het schilderen van houten onderdelen binnenshuis, zoals balustrades, trappen, kozijnen en deuren. Dit kunnen de vakschilders van Schildersbedrijf Dreijer professioneel, en met liefde voor het vak voor u verzorgen.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Schildersbedrijf Dreijer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon, e-mail of via de contactpagina. Wij bieden u een heldere offerte, zonder onverwachte verrassingen of gedoe achteraf. Bij Schildersbedrijf Dreijer bent u verzekerd van professionele kwaliteit.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.