Uw tevredenheid is onze garantie

Uw tevredenheid is onze garantie

Uw tevredenheid is onze garantie Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 12 februari 2024

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Bij Schildersbedrijf Dreijer werken wij volgens het motto: Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Hier is de klant nog echt koning. Dat begint al bij het eerste contact.

Van eerste contact tot oplevering
Wanneer u contact met ons opneemt over uw schildersopdracht, luisteren wij naar uw wensen en verwachtingen, en denken direct met u mee. Gaat het om een klus op locatie, dan kunnen wij eventueel langskomen voor een inventarisatie. Wij doen u vervolgens een offerte toekomen. Deze is altijd helder en zonder verrassingen achteraf. Meerwerk geschiedt bij Schildersbedrijf Dreijer in overleg.

Bent u akkoord met de offerte en geeft u ons de opdracht, dan plannen wij samen met u een datum voor het uitvoeren ervan. Wij streven ernaar om u op het door u gewenste moment van dienst te kunnen zijn, we beginnen echter altijd op tijd met het inplannen van schilderwerk, dus onze planning loopt altijd enige tijd vooruit.

Voor, tijdens en na het uitvoeren van uw opdracht blijven wij graag met u in contact. Onze schilders werken netjes en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden. Zijn er onverwachte wendingen, zoals bijvoorbeeld de ontdekking van houtrot? Dan zullen wij dit altijd eerst terugkoppelen naar u, alvorens wij aanbieden dit vakkundig voor u te verwijderen, want ook voor zo'n klus draaien onze vakmannen hun hand niet om, houtrot kan door ons worden verwijderd, waarna het aangetaste hout vakkundig wordt vervangen.

Wanneer wij klaar zijn met de werkzaamheden, ruimen onze schilders alles weer netjes op. Zo kunt u direct volop genieten van uw nieuw geschilderde woning of woningonderdelen.

Waarom kiezen voor een ervaren vakschilder?

U vraagt zich misschien af wat het voordeel is van het inhuren van een vakman voor uw schildersklus. Wij vertellen dit graag in een persoonlijk gesprek met u, maar het komt erop neer dat u met het inhuren van Schildersbedrijf Dreijer zeker bent van de volgende punten:

  • Professioneel - Er wordt professioneel gewerkt, zo dekken wij altijd alles netjes af en maken we alleen gebruik van de beste materialen.
  • Kwaliteit - Bij ons geen goedkope verf of uitharende kwasten. Wij werken alleen met de beste producten, zodat u langer plezier hebt van uw schilderwerk.
  • Duurzaam - Ons schilderwerk gaat langer mee, en dat merkt u op termijn ongetwijfeld in de portemonnee.
  • Netjes - De schilders van Schildersbedrijf Dreijer begrijpen dat u geen zin heeft in rommel, en werken altijd zeer netjes met zo min mogelijk overlast.
  • Communicatie - Voor, tijdens en na het uitvoeren van de werkzaamheden blijven we graag met u in contact. Bij vragen kunt u ons bereiken per email, telefoon en WhatsApp.
  • Uw tevredenheid is onze garantie! - Bij Schildersbedrijf Dreijer zijn we pas tevreden als u dat bent. Uw tevredenheid is hierbij onze garantie. Bekijk wat anderen over ons zeggen over hun ervaringen met Schildersbedrijf Dreijer.

Uw schilderwerk uitbesteden aan een professional? Neem contact op met Schildersbedrijf Dreijer

Hebt u binnen- of buitenschilderwerk, zoals muren, wanden of houten woningonderdelen, zoals boeidelen en deuren? Neem vrijblijvend contact met ons om uw opdracht door te spreken. Wij denken graag met u mee en zullen altijd zoveel mogelijk aan uw wens tegemoet proberen te komen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta

21 februari 2024 - Vakschilder Dreijer, bekend in Groningen, Drenthe en omstreken, heeft mooi nieuws voor inwoners van deze regio die binnenschilderwerk hebben dat nodig gedaan moet worden. Speciaal tijdens deze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.