Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024?

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024?

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 31 augustus 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Binnenkort zullen de eerste bomen hun prachtige herfstkleuren gaan vertonen. Bij het zien van al die natuurpracht zal het bij menigeen gaan kriebelen: hoog tijd voor de najaarsschoonmaak, en onvermijdelijk de herinrichting van uw woning die daar meestal op volgt. Bent u ook graag bezig met de seizoenen in huis, en benieuwd naar de nieuwste woon- en kleurentrends? Wij helpen u graag op weg naar een prachtige living de komende winter!

Benieuwd naar het wintertarief 2023/2024 van Schildersbedrijf Dreijer? Bekijk het hier >>

Wat zijn de trends op het gebied van kleur voor de winter van 2023/2024?

Deze winter is er alle gelegenheid voor het (her)gebruik van een prachtig kleurenpalet! Zo is er niet alleen de toevoeging van lichte kleuren zoals licht grijsblauw en zacht zandgeel, maar zien we tevens veel hergebruik van kleuren en materialen, zoals donkere tinten antraciet, aardezwart en bordeauxrood.

Een mooi contrast in een pas geverfde living biedt de subtiele toevoeging van natuurproducten uit het bos, zoals kastanjes, dennenappels en herfstbladeren in oranje, geel, bruin en rood. Zijn er kinderen of kleinkinderen? Ze maken vast graag kastanjediertjes voor op de herfsttafel. Tevens kan er deze winter gekozen worden voor nostalgie! Een fris geschilderde huiskamer biedt alle ruimte voor klassieke accessoires, zoals een antiek voorwerp of een familie-erfstuk. Een kleine lichtjesslang of lekker geurende kaars geeft net dat beetje extra warmte.

Schildersbedrijf Dreijer, de duurzame schilder uit Beerta
Op het gebied van duurzaamheid maakt u met Schildersbedrijf Dreijer een bewuste keuze. Wij kiezen waar mogelijk altijd voor de beste kwaliteit, wat leidt tot een langdurige oplossing. Beter voor de natuur, en voor uw portemonnee. Onze schilders gebruiken wij alleen de beste materialen en lakken tijdens het schilderen, zoals bijvoorbeeld Sigma Allure, een topkwaliteit lak dat een zeer divers kleurenpalet biedt.

Bel nu voor een afspraak met onze winterschilder naar 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024?

31 augustus 2023 - Binnenkort zullen de eerste bomen hun prachtige herfstkleuren gaan vertonen. Bij het zien van al die natuurpracht zal het bij menigeen gaan kriebelen: hoog tijd voor de najaarsschoonmaak, en... lees verder »

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning?

4 juli 2023 - Heeft u een prachtige, nieuwe woning gekocht waar nog wat werk aan zit? Is bijvoorbeeld het schilderwerk nodig toe aan een upgrade? De ervaring leert dat het verstandig is om dit soort klussen uit te... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.