Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024?

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024?

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 31 augustus 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Binnenkort zullen de eerste bomen hun prachtige herfstkleuren gaan vertonen. Bij het zien van al die natuurpracht zal het bij menigeen gaan kriebelen: hoog tijd voor de najaarsschoonmaak, en onvermijdelijk de herinrichting van uw woning die daar meestal op volgt. Bent u ook graag bezig met de seizoenen in huis, en benieuwd naar de nieuwste woon- en kleurentrends? Wij helpen u graag op weg naar een prachtige living de komende winter!

Benieuwd naar het wintertarief 2023/2024 van Schildersbedrijf Dreijer? Bekijk het hier >>

Wat zijn de trends op het gebied van kleur voor de winter van 2023/2024?

Deze winter is er alle gelegenheid voor het (her)gebruik van een prachtig kleurenpalet! Zo is er niet alleen de toevoeging van lichte kleuren zoals licht grijsblauw en zacht zandgeel, maar zien we tevens veel hergebruik van kleuren en materialen, zoals donkere tinten antraciet, aardezwart en bordeauxrood.

Een mooi contrast in een pas geverfde living biedt de subtiele toevoeging van natuurproducten uit het bos, zoals kastanjes, dennenappels en herfstbladeren in oranje, geel, bruin en rood. Zijn er kinderen of kleinkinderen? Ze maken vast graag kastanjediertjes voor op de herfsttafel. Tevens kan er deze winter gekozen worden voor nostalgie! Een fris geschilderde huiskamer biedt alle ruimte voor klassieke accessoires, zoals een antiek voorwerp of een familie-erfstuk. Een kleine lichtjesslang of lekker geurende kaars geeft net dat beetje extra warmte.

Schildersbedrijf Dreijer, de duurzame schilder uit Beerta
Op het gebied van duurzaamheid maakt u met Schildersbedrijf Dreijer een bewuste keuze. Wij kiezen waar mogelijk altijd voor de beste kwaliteit, wat leidt tot een langdurige oplossing. Beter voor de natuur, en voor uw portemonnee. Onze schilders gebruiken wij alleen de beste materialen en lakken tijdens het schilderen, zoals bijvoorbeeld Sigma Allure, een topkwaliteit lak dat een zeer divers kleurenpalet biedt.

Bel nu voor een afspraak met onze winterschilder naar 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.