Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 3 juli 2024

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee is. Maar wat maakt ze zo uniek?

Met de kop boven het (koolzaad)veld uitsteken
De gemeente Oldambt is gelegen in de provincie Groningen, in Oost-Groningen om precies te zijn. Een gebied dat bekendstaat om de gele koolzaadvelden, de vele natuurrijke fiets- en wandelroutes, maar waar ook watersportliefhebbers het hart kunnen ophalen, zoals op het Oldambtmeer.

Wilt u genieten van een dagje strand? In Oldambt kan het. Met uw handdoek en parasol vindt u altijd een fijn plekje op het strand van Blauwestad. Hier is het gezellig druk, maar nooit té.

Wanneer u het mooie Oost-Groningen doorkruist komt u de meest indrukwekkende woningen tegen, zoals imposante woonboerderijen, statige herenhuizen en een diversiteit aan oude en nieuwe huizen en huisjes. Hier is ruimte nog écht ruimte. En regelmatig steekt er een woning met kop en schouders bovenuit. Op zo'n moment weet je: hier is Dreijer geweest.

Wat onderscheidt deze gebouwen van de rest?
Allereerst is het de algehele, verzorgde indruk die de woning of het gebouw maakt. Je ziet dat het schilderwerk met liefde is behandeld, of er nu zon is of regen: het gebouw straalt je tegemoet!

Dan is er het volop glanzende schilderwerk. `Gelieke as n spaigel`, zoals de Groningers zeggen. Glans, zoals glans bedoeld wordt.

Bij Schildersbedrijf Dreijer wordt veel tijd gestoken in de voorbereiding van het schilderwerk. Deze niet-aflatende energie en het enthousiasme van de schilder resulteren in schilderwerk dat écht jaren meegaat. Slechts het afnemen met een lichtvochtige doek is al voldoende om de boel weer als nieuw te laten stralen. Ons schilderwerk gaat jaren langer mee en dat zie je.

Pareltje van Oldambt worden?

Wilt u ook het onvoorwaardelijke gevoel van frisheid en ruimte in uw woning ervaren? Wilt u thuiskomen, met het gevoel van écht thuis zijn? Maak dan een afspraak met Schildersbedrijf Dreijer.

Een volgende keer zullen de mensen bij uw woning stilstaan en zeggen: Dát is een echte Dreijer. Uw woning zal worden toegevoegd aan de lijst met `Parels in het Oldambt` in het portfolio van Schildersbedrijf Dreijer in Beerta.

Bel 0597-331305 voor het maken van een afspraak, of contacteer ons via GlansGarant om uzelf te verzekeren van een schilder die het schildersvak als geen ander verstaat.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.